Home / Diverse / “Romanii au talent” versus “Moldova are talent”

“Romanii au talent” versus “Moldova are talent”

moldova are talentM-am uitat in week-end la cateva editii si finala concursului de talente “Moldova are talent” si am observat cat de mult se respecta formatele si modul de prezentare ale emisiunii si la fratii nostri de peste Prut.

Dupa cateva ore de vizionare, am ramas cu cateva idei: 

Trei jurati, doi barbati si o femeie) sunt si acolo: Tania Cerga (cantareata muzica pop), Mihail Munteanu (tenor, ceva mai dur/rigid decat colegii sai) si Nicu Tarna (solistul formatiei “Gandul Matei”, prezentator de emisiuni si actor).

“Moldova are talent” pare montat de o echipa adusa de la revelionul TVR 1980.

Doi prezentatori (la fel de nelinistiti ca ai nostri Smiley si Pavel Bartos, dar parca ceva mai stingheri): Adrian Ursu (cantaret si prezentator TV) şi Mircea Marco (un fel de MC de nunti).

Tot o lacrimogena a castigat si prima editie de “Moldova are talent”. Tot ceva cu parinti, dragoste de tara, lacrimi, etc. Apropo, Adrian Tzutzu mai traieste ?

“Romanii au talent” inca nu au subtitrare in limba rusa.

Multi oameni cu talente comune (cantaciosi, dansatori, atleti, poeti), prezenti doar ca sa umple timpul de difuzare. De data asta n-am avut nici un favorit, doar cativa (pustiul magician si gasca de copii care faceau tractiuni la bara) care mi s-au parut simpatici.

Juriul din Romania ofera sugestii de imbunatarire, cei 3 au pareri personale, cei din Moldova se multumesc de multe ori sa spuna, laconic, ceva de genul “o fost ghine”. 

Premiul e de 5 ori mai mic ca la noi. 500.000 de lei moldovenești inseamna aprox 28.000 euro sau 1.2 miliarde RON. Premiul de la “Romanii au talent” 120.000 euro, plus unul de 10.000 euro, pentru originalitate.

Tania si Andra sunt cam la fel de plangacioase

“Romanii au talent”, sezonul 4, apare pe 14 februarie. AMR o saptamana. Tic Tac :)

Citeste si asta

Las Fierbinti: “ce mi-e 2 popi…ce mi-e 3…tot un drac”

Nu urmaresc, nu-mi place serialul asta sau personajele prezente in el, dar dialogurile si logica din scena …

Comentezi ?