Home / Chestii misto gasite pe net / Diferente. Happy de Bucuresti vs Alba Iulia

Diferente. Happy de Bucuresti vs Alba Iulia

Cred ca trendul de inceput de an e sa faci o replica video a videoclipului lui Pharell Wiliams – “Happy”, etapa pe oras. Si cum Romania nu e mai cu mot, a aparut deja varianta de Bucuresti.

Adica asta: 

La cateva zile, si varianta din Alba Iulia.

Probabil vor urma si mai multe orase. Pana atunci, o sa-mi permit sa spun ca mie imi place mai mult varianta de Alba Iulia, din urmatoarele patru motive:

  • In video-ul de Alba Iulia nu apare Andi Vasluianu. Nu am nimic cu el, mi se pare un actor bun, dar prea expus si bagat in toate filmele. El si Dragos Bucur. Si nici Wassup, featuring-istul de la meteo. “Sau nu-l vad io”.
  • In video-ul de Alba Iulia apar oameni pe care ii cunosc personal: Anne si Andrei. Deci articolul asta e scris pe pile.
  • In video-ul de Bucuresti vezi doar capete de hipsteri oameni care danseaza, taie morcovi, mixeaza sau se plimba cu un ursuloi pe umeri, in cadre stranse din Centrul Vechi sau prin alte locatii pe care nu le-am recunoscut, pe motiv ca dovleacul dansatorilor ocupa tot ecranul.
  • In cel de Alba Iulia ai ocazia sa vezi clar zone din Cetatea Alba Iulia, nu doar oameni care danseaza fericiti. Asta pot sa vad si pe MTV (daca m-as uita) sau in “Step up“.

Si cred ca ultimul punct e cel care face diferenta dintre cele doua: cel din Alba Iulia are si un obiectiv, de a arata cat de frumoasa e cetatea. In cel de Bucuresti sunt doar niste oameni care zambesc si danseaza. E ok si asa, dar se putea si mai bine, sunt atatea locuri frumoase in capitala, pe care le-am putea arata strainilor, in afara de Centrul Vechi.

Citeste si asta

A inceput “razboiul” live streaming dintre Facebook, Youtube si Twitter

Dupa ce Facebook a introdus optiunea de live direct de pe telefon, care permite oricarui …

2 comentarii

  1. Vezi ca Bucurestiul are 2 videouri, asta in care apar si oameni cunoscuti si inca unul facut de normal people cred :D

Comentezi ?