Home / Fun / Unde si-ar mai putea pune FC Barcelona niste logo-uri ?

Unde si-ar mai putea pune FC Barcelona niste logo-uri ?

barcelona logo-uri
Fotbalisti cu poalele ridicate si conducatori ranjind

FC Barcelona tocmai a anuntat ca a semnat un parteneriat cu Intel, in urma caruia logo-ul corporatiei americane va fi imprimat pe dosul fiecarui tricou, fix ca in poza din dreapta.

Dupa ce ani la randul (113) au facut pe mironositele si au tinut pe piept doar sigla unei organizatii umanitare, pana la urma au inchis ochii  si au deschis gura mana cand au venit arabii de la Qatar Foundation, apoi Qatar Airlines.

Deh, criza. Sper ca Rosell e fericit.

In timp ce unora li se pare un concept inovativ, mi se pare ca e mai mult o chichita de marketing si o fortare din partea departamentului de marketing/vanzari asupra modului in care un fotbalist se poate bucura, dupa marcarea unui gol. 

Cu noul logo pe dosul tricoului, nu m-as mira ca atacantii Barcelonei sa fie obligati sa-si puna poalele-n cap de fiecare data cand dau gol, pentru a face pe plac sefilor si sponsorilor.

Trecand peste situatia penibila in care ar putea fi pusi marcatorii golurilor, propun ca si alte firme sa invadeze cu logo-uri alte spatii inca virgine si ne-branduite: 

  • in buric! inca nu mi-am dat seama ce brand ar putea pune stapanire pe scamele din buricul fotbalistilor, dar accept propuneri.
  • pe fiecare bara si la vinclu. La fiecare ratare, sa se coloreze in maro, si sa apara logo-ul Croco Sticks 
  • pe dintii din fata. Colgate, Blend-a-Med, tocmai v-am vandut o idee de milioane. Nu ma uitati
  • pe degetul din mijloc. De fiecare data cand un fotbalist isi exprima parerea depre decizia unui tusier sau arbitru, degetul ridicat in sus va fi de fapt un desen in relief, cu logo-ul Kit-Kat
  • pe cartonasul galben: logo-ul DHL, un fel de avertisment pentru jucatori, care la 2 cartonase galbene primite intr-un meci, poti fi preluati de un curier, direct de pe teren si impachetati frumos pe banca de rezerve sau la vestiare
  • pe cartonasul rosu poate sta sigla Vodafone, pentru ca fotbalistii ca sa discute nelimitat cu familia si amanta, daca tot au fost eliminati definitiv
  • pe spatele pantalonilor. Ceva laxativ sau reclama la hemoroizi. Poate si un logo mic la Durex, dar pe cealalta parte a pantalonilor, acolo unde se scarpina fotbalistii cand e nevoie de lovituri libere.

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

Comentezi ?