Home / Personal / Trivia la Farmacie

Trivia la Farmacie

marcofenIeri seara, pe la ora 9. Ma intorceam cu jumatate de falca amortita de la dentist (doamna Corina Negrea, Smiles and More, super medic, preturi foarte bune) cu gandul sa trec rapid pe la o farmacie si apoi sa ma retrag la caldurica, pentru meciul Real Madrid-Galatasaray.

Aveam si “lista de cumparaturi”: marcofen sau nurofen, cu preferinta pt primul. In drum spre farmacia de pe Nerva Traian, dau 2-3 telefoane, raspund la altele, ma iau cu ganduri si idei, timp in care ajung in fata farmaciei. Intru, dau “buna ziua”, ma indrept spre ghiseu … si imi dau seama ca am uitat cum se cheama primul medicament. 

Sa o sun pe doamna doctor parca nu era o idee buna (chiar daca e o persoana care tine la glume si uituci cu jumatate de gura amortita) … asa ca fac 2 pasi catre ghiseu si spun:

“Buna ziua. Stiti… trebuie sa cumpar un medicament, dar am uitat cum il cheama. E alternativa la nurofen si ….

Farmacista: A, ok. Nu-i problema. Ce e … Panadol ?

Eu: Nu ….

Farmacista: Ibagin ?

Eu: Nu …

Farmacista: Stiu! Ibuprofen! spuse ea parand foarte incantata de propriul raspuns

Eu: Nu, stati. Incepe cu litera “M”!

Farmacista, vizibil pusa in dificultate: Hmmm… Modafen? Nu, ca asta e altceva. Magneziu? Nu, nici asta

Eu: Ceva cu Ma, Me, Mi, Mu … fen. Asta e, daca am uitat cum se cheama, o sa iau Nurofen. Ce face marketingul asta din medicamente …

Farmacista, ridicand ochii spre mine, in semn de victorie: Stiu! Marcofen!

Eu: DAAAA! Raspuns corect! Felicitari! Asta era! Il cumpar!

Farmacista, se uita un pic socata la mine si spune: Zici ca suntem la Robingo :))

Izbucnim amandoi in ras, rade si farmacista numarul doi, le-am facut ziua mai frumoasa, platesc, multumesc din nou si plec acasa.

Acum vine partea amuzanta nr 2.

Azi dimineata am luat medicamentul cu mine, in caz ca se va intampla sa ma doara maseaua. Il arunc intr-un buzunar de geaca, ajung la job, dau sa scot cheile si medicamentul din buzunar, marcofenul a disparut . L-am pierdut undeva pe drum.

Intrebarea articolului este urmatoarea: in caz ca vreau sa cumpar din nou marcofen, imi recomandati sa ma duc la aceeasi farmacie sau sa incerc sa fac trivia la altcineva ?

Citeste si asta

Cea mai mare dovada de iubire pentru Fuego

Nu e sa-i sa-i cumperi toate albumele sau sa te duci la toate concertele Nu …

1 comentariu

  1. Trivia in alta parte, clar! :)

Comentezi ?