Home / Diverse / Parca e mai bine ca nu ne-am calificat

Parca e mai bine ca nu ne-am calificat

piti

Din aceste motive:

Mai multi bani la FRF. 500.000 de euro a fost doar prima de calificare (bonus!) pentru Piturca, cel care are alt obiectiv setat, calificarea la Europene. Mai multi bani la buget (de fapt, tot atatia, dar necheltuiti), poate se vor directiona catre echipele si centrele de juniori. Sau ceva mai util decat buzunarele barbugiului sef. 

Moaca lui Piturca. Cand il vad cum vorbeste, resemnat, fara viziune, cu clisee vechi de zeci de ani, de sansele pe care le avem de fiecare data, parca imi vine sa-l trimit sa-si bage sansele alea 50-50 de calificare undeva. Mai putin Piturca, mai putin Becali, mai multa liniste.

Piti, Piti, lasa-ne. La cat de fara vlaga a aratat nationala, poate ca asta va fi un semn de ingrijorare pentru conducerea FRF, care ar putea lua in considerare doua idei: renuntarea la Piturca si aducerea unui antrenor strain, neinfluentat de taberele de impresari prieteni sau dusmani.

Am fi fost ciuca batailor. Probabil relaxati de prima de calificare, ai nostri s-ar fi blazat si mai tare, si-ar fi pus mai bine sezlongul la soare si ne-ar fi aranjat un loc in ultimele clasate, langa niste echipe din Africa sau Asia, care s-au calificat doar din considerente geografice.

Ne-am fi ofticat si mai mult ca nu putem iesi la Universitate si pentru alt motiv decat Rosia Montana. Ar fi iesit la suprafata iarasi, aceleasi frustrari legate de jocul obosit si de lipsa de implicare. De jucat riscant si lenes, la rezultat, in asteptarea unui gol norocos, venit din pase lungi, din aparare. Sau a unui autogol.

Mai putin Cocis si Stancu. Nu stiu daca mi se pare doar mie, dar aseara, in afara de Maxim, Chiriches si Tatarusanu, ceilaltalti jucatori au fost cam invizibili pe teren. Jaloane de antrenament. Incapabili sa duca mingea la poarta.

Grecia va trebui sa faca un nou imprumut la FMI, pentru deplasarea si cazarea jucatorilor si a celor din staff-ul tehnico-administrativ. Poate asa mai scad preturile la cazarile in Thassos :P

Oricum Mondialul ala nu e asa important. Si Rio e departe, e multa galagie, e greu sa te trezesti asa devreme ca sa te uiti la meciuri,  ai nostri sunt baieti cuminti, fetele alea sunt prea despuiate, mai bine post si spovedanie.

Hai Romania la europene, hai Anglia, Spania si Germania la Mondiale!

keep calm

 

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

Comentezi ?