Home / Evenimente / Poze si impresii de la finala “Romanii au talent”

Poze si impresii de la finala “Romanii au talent”

Pe scurt, cu liniuta de la capat:

Favoritii au fost de la inceput Bruno, Vlad Grigorescu si Ventrilocul, dupa numarul de oameni care statea in jurul lor sau le cerea autografe.

Daca Bruno Icobet a castigat marele premiu de 120.000 de euro cu ajutorul celor 3 caini ai lui, asta inseamna ca premiul va fi impartit la 4 ? 

Dupa numarul lui Bruno, o fetita din public si-a intrebat parintii: “Mami, mami, vreau si eu sa am un catelus! Hai, te rog, putem sa ne luam unul?” Raspunsul mamei: “Stai sa vedem daca o sa castige !”

Tipul care bea Cola are potential de meme iar mie imi plac  camerele foto cu mult zoom …

Ana Munteanu (tipa care deseneaza in nisip) este foarte frumoasa si in realitate.

Ventrilocul mi s-a parut mai slab in finala decat in semifinala. A vorbit pe 3 voci, dar si-a pierdut din umor. Eu ma asteptam sa vina cu o papusa noua, nu cu ambele pe scena.

Vezi aici cu cine s-a pupat Mihai Petre in timpul emisiunii!

Cred ca mi-am dat seama cum a facut Vlad Grigorescu faza cu iepurele, care m-a lasat mut de uimire. Si banuiesc ceva si despre tricoul de superman. Am vreo 2 teorii …

Pauzele dintre numere sunt mai usor de suportat din platoul de filmare. Nu vezi reclamele si iti dai seama ca pauzele chiar sunt necesare pentru a pregati platoul pentru urmatorul numar. Cum totul se filmeaza intr-un singur spatiu, pe o singura scena, dureaza intre 2 si 6 minute pana se strang toate materialele numarului care tocmai s-a terminat si se aranjeaza decorul pentru urmatorul. Totul e calculat si organizat militareste. De departe cel mai bun show de televiziune pe care l-am vazut.

Abia astept sezonul 4 :D

Porcaria aia de imn al statiunii Mamaia e atat de proasta incat …. n-am cuvinte. Atat de jos …

Poze facute cu Samsung Galaxy Camera si redimensionate de NGallery

[nggallery id=42]

Citeste si asta

Las Fierbinti: “ce mi-e 2 popi…ce mi-e 3…tot un drac”

Nu urmaresc, nu-mi place serialul asta sau personajele prezente in el, dar dialogurile si logica din scena …