Home / Diverse / Posta redactiei

Posta redactiei

Din cand in cand primesc tot felul de stiri, comunicate de presa sau invitatii la tot felul de chestii. Unele sunt ignorate din start, altele trimise in spam, altele refuzate iar unele sunt indeajuns de interesante incat sa le dau mai departe.

Desi nu vreau sa transform blogul in locatie de anunturi, o sa pun o lista cu cateva informatii care mi-au atras mie atentia in ultima perioada:

1. Studiu Ericsson: Compania ideală pentru Generația Y, din care aflam ca tinerii isi aduc cu ei la birou telefonul personal, le e greu sa-si lase deoparte viața personală în timpul serviciului, ca isi verifica frecvent contul de Facebook si ca folosesc des serviciile de mesagerie instant.

Doooh! Chiar a fost nevoie de un studiu ca sa-si dea cineva seama de asa ceva ? Nu era mai usor sa te uiti in jur ? :D

2. Heineken a ajuns la 140 de ani, sarbatoreste printr-o campanie integrata (activari offline, aplicatie online interactiva si evenimente VIP) si lanseaza un ebook sub forma de poveste. Un brand care stie sa foloseasca foarte bine mediul digital. La multi ani, sa curga berea!

3. Samsung S4 a venit in Romania cu elicopterul iar S2-ul meu a asurzit.De ciuda. Abia mai aud ce zice lumea care ma suna. Ce mi-a atras atentia la S4 este functie “‘Samsung WatchON”, care ar permite transformarea telefonului in telecomanda universala, pentru televizoarele SMART TV. Dupa care se poate organiza o intrecere, care se pierde mai repede prin casa: telefonul sau telecomanda ? Sunt curios si ce se intampla daca ai un singur televizor si doua telefoane. Cine castiga, telefonul celui care vrea fotbal sau telefonul cu telenovela ?

4. Ionut Turda e un tanar filmmaker stabilit in Cluj Napoca care a lansat un proiect de film documentar despre “cimitirul vesel”, care promoveaza atat cultura cat si valorile romanesti. Ajutati-l cu bani pe kickstarter! 

5. GolinHarri cauta studenti creativi, pentru un internship platit cu 300 euro. Inscrierile se fac prin platforma de stagiatura iar eu sunt gata sa pun pariu pe o bere ca o sa invatati mai multe despre comunicarea online decat la orice curs de la facultate sau master.

invitatie Bright Young Things (1)6. In seara asta se lanseaza numarul 4 din revista de benzi desenate “Harap Alb Continua”. Detalii aici. Stiti bancul cu “Ha, rap alb?”

 

2 comentarii

  1. Pe Facebook da, Heineken se descurca binisor, dar, te rog, nu te uita la ei pe site. Este atat de user unfriendly, ca zici ca are ceva personal cu tine. :)

Comentezi ?