Home / Filme / Guest-post:Chasing Mavericks

Guest-post:Chasing Mavericks

chasing-mavericks-valul perfectde Cristina Poizan, trimis special al blogului la CinemaCity :)

Chasing Mavericks este un film ok, bazat pe o poveste adevarata. Nu va lasati pacaliti de trailer care o sa va faca sa credeti ca e fooarte boring si ca nu se intampla nimic spectaculos. Este mai mult un film inspirational (gen Dream Big and Make it Happen’) care te face sa te gandesti cat de departe esti tu dispus sa mergi pentru ati implini visele.

Chasing Mavericks e ca Anul Nou. La inceputul anului toti isi promit ca vor deveni mai buni si ca vor face o gramada de chestii noi si nu vor mai pierde timpul la calculator degeaba, dupa filmul asta toti vor avea acel vibe de schimbare si se vor simti mult mai determinati in ceea ce fac si convinsi ca o sa isi urmeze visele si hobby-urile pana in panzele albe. In ambele cazuri, unii se vor tine de treaba, altii vor renunta din prima zi.

Gerard Butler a fost cel mai bun actor din tot cast-ul filmului si sper sa mai joace astfel de roluri pentru ca il prind foarte bine. Mi-a placut ca si-a facut singur cascadoriile, desi era aproape de moarte din cauza asta.

Deasemenea, recomand taticilor sa-si ia fiul de mana si sa se duca sa vada acest film pentru ca relatia tata-fiu este foarte bine conturata si valorificata, iar pana la sfarsit sigur vor privi altfel relatia lor familiala si se vor apropia mai mult.

Daca latura emotionala si storyline-ul nu v-au captivat, Chansing Mavericks este si un foarte bun documentar despre surfing. Merita vazut in IMAX pentru ca are efecte foarte bune si maretia valurilor va va captiva imediat si acele imagini va vor ramane in minte mult timp.

 

„There are all kinds of sons. Some are born to you, some just occur to you.”

Citeste si asta

De vazut: Ender’s Game si Grand Cinema Digiplex VIP Studios

Am vazut, mi-a placut, ce ramane de facut? Sa scriu pe blog si sa revin …

Comentezi ?