Home / Fun / Voteaza “Legea colindelor”!

Voteaza “Legea colindelor”!

Daca as fi pentru o luna dictatorul absolut al Romaniei, printre primele lucruri pe care le-as face, pentru a evita intoxicarea populatiei cu colinde pana la refuz, ar fi urmatoarele:

  • as da o ordonanta de urgenta prin care as interzice difuzarea oricarui tip de colinde (de la noi sau de afara) la radio, TV sau statii audio din mall-uri, pana pe data 23 decembrie. In cazul in care se va incalca legea, pentru fiecare colinda difuzata se va percepe o taxa de 5.000 euro. In plus, cel care incalca regula va fi obligat sa-si faca un tatuaj permanent cu “I love Fuego” si va fi obligat sa poarte urechi de ren timp de o saptamana.

  • as scoate Magic FM in afara legii pentru furatul startului la categoria “radioul lui Mos Craciun”. Astia sunt in stare sa bage colinde in playlist inca din august, sa fie siguri ca sunt primii care baga Hrusca-n difuzoare. In cazul in care se incalca legea, DJ-ii vinovati vor fi obligati sa asculte timp de o saptamana, toate albumele lui Alex Velea si Vali Vijelie. Oricum au versuri asemanatoare …
  • i-as da interdictie de intrare in Romania lui Hrusca, pana pe data de 22 decembrie. In cazul in care incearca sa intre fraudulos in tara, Fanica cel pletos va fi tuns la zero si va fi obligat sa stea 2 ore (sau cat dureaza concertul lui) in zapada, imbracat doar in chiloti. Oricum, vine o singura data pe an, freaca lerul si se intoarce inapoi in Canada, cu banii stransi la Sala Palatului. Halal patriot!
  • as inventa un virus/aplicatie de Facebook care sa-ti interzica sa trimiti mai departe link-uri catre video-uri cu colinde. Drept pedeapsa, de fiecare data cand cineva va incerca “sa dea share” unei colinde, aplicatia va afisa urmatorul mesaj:

“Buna, sunt Xulescu!

Tocmai am fost foarte aproape de a asculta o colinda, cu Y zile inainte de Craciun. Imi plac brazii impodobiti, plimbarile lungi prin troiene si cozonacii necopti.

Acum puteti sa radeti de mine”

Toate cele de mai sus se vor aplica cu brutalitate, indiferent de protestele fuegofanilor leristi, pana pe data de 23 decembrie, tocmai pentru a pastra “spiritul Craciunului” intact si urechile neafectate.

Pentru ca e aiurea sa ajungi in ajunul Craciunului si sa-ti dai seama ca ai fost atat de bombardat si expus la colinde si ca deja ai ascultat (de multe ori fara sa vrei) atat de multe melodii cu brazi, saniute, zurgalai, omat sau cozonaci, incat simti ca explodezi in fata bradului, daca mai auzi inca o data vreo colinda.

De aceea, prima mea propunere de lege ar fi interzicerea colindelor pana la data de 23 decembrie. Ce-i mult prea mult strica cheful de sarbatori.

Astept si alte propuneri de legi sau completari la “legea colindelor” :P

 

 

Semnat: Auras, grinch 2.0

Data articol: 3 decembrie 2012

Valabil pana la: 23 decembrie 2012

poza via Andra Zaharia

 

PS: daca dai like/imi place se pune ca ai votat legea!

Citeste si asta

Cum sa abordezi conversatiile incomode in familie, de sarbatori

Ahh. Craciunul. Una din cele 2 ocazii anuale care te aduc acasa, in fiecare an (a doua …

1 comentariu

  1. Plafar Natalex

    Nota 10++

Comentezi ?