Home / Fun / Dezorganizarea din randul cersecolindatorilor de Craciun

Dezorganizarea din randul cersecolindatorilor de Craciun

colindatoriIn ultimele 2-3 zile am observat o dezorganizare masiva in randul cersecolindatorilor de Craciun, care poate fi una din explicatiile pentru infirma cifra de afaceri de anul acesta. Voi da doar cateva exemple:
1. Lalaie acelasi cantec cu “deschide usa crestine”, excluzand astfel familile de arabi bogati, atei milionari si bloggeri xyz-list.

2. Canta “steaua sus rasare”, intr-un cartier de langa Stefan cel Mare. La ce campionat intern avem, mai potrivit ar fi fost colindul cu “fotbalul cam moare, iar Jilava-i mare” … 

3. Vin sa cante ba pe la 5-6 seara, cand oamenii cu bani sunt ocupati cu #privestecerul, pozatul apusului de soare de la balcon sau norii de deasupra blocurilor (sau alte evenimente total extraordinar de incredibile, care se intampla in fiecare zi), ba dupa ora 7 seara, cand credulii cu televizor se aduna sa asculte raportul zilnic intocmit de Andreea Esca.

4. Urca cu liftul pana la ultimul etaj, dar coboara apoi, cu cantec, sunand la fiecare usa. Greseala strategica, pentru ca …. cine aude deja colindul la baba de deasupra, nu le va mai deschide usa apoi, pentru bis.

5. Fac spam. Pe vremea mea si a permission marketingului, noi intai sunam la vecini&alte victime, sa-i intrebam daca primesc cu colindul, abia dupa ce stiam ca vom primi bani sau fructe incepeam sa cantam, nu ca fraierii astia de acum, care canta inainte, pe hol sau intre blocuri, asteaptand sa le cada bani, covrigi sau portocale din cer sau balcoane, doar pentru ca fac galagie.

6. N-au voce. Unii lalaie atat de plictisit, incat n-ar avea loc nici la X Factor, etapa pe retardatii nefiltrati de juriu. Daca tot vrei bani contra colinde, in grup ar trebui sa fie macar un Hrusca Junior, un Fuego blond sau macar un amarat de student la Conservator!

Daca mai observ si alte nereguli, o sa fac update.

Sarbautori fericite.

Citeste si asta

Brad natural de Craciun cu 80 lei

In caz ca marimea … bradului de craciun nu conteaza foarte mult si vreti neaparat unul …

Comentezi ?