Home / Filme / Guest-post: Rise Of The Guardians

Guest-post: Rise Of The Guardians

Articol scris de Cristina Poizan, care a castigat o invitatie la film.

Ii multumesc domnului Auras Mihai Geambasu

Pentru ca fara el n-as fi ajuns sa vad acest minunat film.

 

Tin minte ca am vazut trailerul filmului acum o luna si ceva si desi avea parea dragut de vazut, imi lasa impresia de gen de film cu “plot asemanator cu alte zeci de filme facute” si nu credeam ca o sa fiu super suprinsa de ce se va intampla. Ei bine, m-am inselat. Am iesit din sala de cinema cu un zambet mare pe buze si un sentiment pe care nu pot sa-l descriu.

Eu am vazut filmul la IMAX si mi-a placut cum au fost facute personajele si ce atentie a fost data detaliilor. Sunt si cateva efecte 3D destul de tari, dar nu spectaculoase.

Plot-ul nu e super original. Dar personajele si umorul fac tot filmul. Mi-a placut Mosu’ cu tatuajele lui si accentul rusesc si Iepurasul cel morocanos a fost foarte dragut. Daaaaar preferatul meu a fost in mod clar Mos Ene. Era asa mic si simpatic si era dragut ca nu putea sa vorbeasca si trebuia sa arate ce vrea sa zica.

Oricum, filmul urmareste altceva. Nu te duci sa-l vezi pentru plot sau efecte. Te duci sa vezi filmul asta pentru sentimentele pe care le trezeste in tine.

De-a lungul filmului m-am gandit la copilarie, la entuziasmul pe care il aveam cand veneau sarbatorile si primeam cadouri, la toate lucrurile placute prin care am trecut si la oamenii pe care i-am avut alaturi in copilarie.

Asta e motivul pentru care te duci la film si stai acolo 2 ore si zambesti continuu :)

Citeste si asta

Mortal Engines. Ca si cand Mad Max ar fi facut un copil cu LOTR in masinaria din Wild Wild West

Mai mult nu prea pot sa zic despre acest carusel de clisee cinematografice, o shaorma …

Comentezi ?