Home / Fun / Idei de aplicatii traznite pentru un viitor hackathon

Idei de aplicatii traznite pentru un viitor hackathon

In urma unor discutii cu cativa dintre participantii de la Hackathonul de 24 de ore,  mi-au venit cateva idei de aplicatii web-based si mobile super-targetate. Pentru ca azi sunt nedormit de vreo 30 de ore, ma simt generos si ofer ideile gratis :P

Prima e pe nisa de nunti. O aplicatie cu lista si harta nuntilor din Bucuresti. Pentru cei care vor sa fure mireasa.

Optiuni care ar putea fi incluse in aplicatie:

  • Tips and tricks si sugestii de locuri unde poti sa furi si sa ascunzi mireasa
  • Sugestii si topuri de localuri unde poti sa-ti faci nunta. Sau locuri de evitat
  • Top cereri de la rapitori (cele mai traznite, cele mai intalnite, cele mai scumpe)
  • Miss Mireasa si Mister Mire. Cu rating.
  • Estimator de rascumparare in functie de averea parintilor miresei si gradul de uratenie al mirilor
  • Poze cu nuntasii beti :))

Similar, aplicatie web-based si mobile de pomeni. Director de bocitoare si magazin online/mobile de coliva. User generated content cu poze facute cu instagram de la parastase. Ringtone-uri cu plansete si bocete platibile prin SMS.

iMoaste. Aplicatie de iPhone/iPad si Android de pupat moastele. Ca tot e la moda subiectul. (“vezi aici cati romani s-au calcat in picioare la coada la moaste”).

Aplicatia  foloseste la maxim functia de touchscreen, pentru ca utilizatorii vor putea sa dea scroll chiar si cu limba.

Fiecare credincios care descarca aplicatia  (pentru o suma modica de 10 euro) poate sa pupe oricare din cele 10 poze color cu moaste de sfinti. La 3 limbi date intr-o ora primesti gratis o lumarare virtuala. Cine pupa toti sfintii si umple de saliva ecranul  … primeste accesul la nivelul 2 al aplicatie, alte poze cu sfinti, ceva mai greu de lins.

Scapi de stat la coada in frig si de imbrancelile cu babele care innebunesc la vederea unor bucati dintr-un schetele putrezit.

Update: am facut o lista cu cateva proiectele prezentate la Hackathon, va prezint cele vreo 2 live-blogging-uri de la Radu si Sorin, din postura de bloggeri, + inca doua de la Ciprian si Tudor, veniti ca programatori-participanti la Hackathon. 

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

Comentezi ?