Home / Diverse / S-a umplut online-ul de specialisti in gimnastica

S-a umplut online-ul de specialisti in gimnastica

“Belu si Bitang sunt foarte buni ca antrenori, dar parca le lipseste ceva” e fraza de aici care mi-a dat astazi zen-ul peste cap.  WTF ?

In ultimele zile s-au umplut conturile de facebook, twitter si mai ales blogurile de tot felul de pareristi care mai de care mai plini de sine si care se intrec in tot felul de ipoteze si afirmatii tot mai cretinoide.

Pentru ca la fotbal ne pricepem chiar mai bine decat insusi Beeeecali, cineva trebuia sa-si dea cu parerea si despre activitatea gimnastelor si a antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang.

Ba sa-si dea cu parerea despre modul in care cei doi le pregatesc pe fete, ba sa-si dea cu parerea despre conditiile din Romania, ba sa-si dea cu parerea despre ce ar fi facut ei in locul celor doi, in cazul unor decizii mai controversate ale arbitrilor.

Pareristi care nu-s in stare sa faca o genuflexiune, isi dau cu parerea despre notele primite de sportivii romani la olimpiada de la Londra. Indivizi care urca in mall pe scara rulanta isi permit sa faca aprecieri despre evolutia fetelor din sala de gimnastica. Cretinei care au facut educatie fizica in liceu pe baza de invoire medicala au acum pareri despre cine ar merita sa urce pe podium. Maimutoi care citesc Click si Cancan pe ascuns isi dau cu parerea despre regulamente si decizii ale unor arbitri cu experienta.

Fani si suporteri de ocazie, care isi varsa prostia si frustrarile pe internet, din lipsa de ocupatie reala, fotbal si seminte. Cu prea mult timp liber.

Niste semidocti penibili.

 

 

 

 

 

E asa greu sa te abtii de la comentarii despre subiecte la care nu te pricepi ?

 

Update: exista si exceptii si oameni care inteleg fenomenul, dar sunt putini. Si mai putin “vocali”.

PS: Urmariti-l pe Make, el scrie de la Londra

Citeste si asta

2 fete care stiu cum sa faca bani pe internet

Departe de a fi misogin, am gasit doua anunturi care mi-au atras atentia prin … …

4 comentarii

  1. Lol, păi online-ul e demult plin doar cu specialişti. În gimnastică, politică, gramatică, bune maniere, social media, PR, bucătărie, cultură…

  2. @ovi stiam asta, dar gimnastica nu se invata la calculator :)

  3. Intotdeauna romanii au fost specialisti. La orice. De ce te deranjeaza chiar acum? Ignora-i.

Comentezi ?