Home / Fun / 2 fete care stiu cum sa faca bani pe internet

2 fete care stiu cum sa faca bani pe internet

Departe de a fi misogin, am gasit doua anunturi care mi-au atras atentia prin … sa zicem originalitatea de care au dat dovada autoarele lor. Asta in caz ca va intrebati ce mai sunt dispusi sa faca romanii pentru 50 de RON.

Prima fata, cu userul Agroxxx, promite ca  se poate “pune intr-o relatie cu tine pe Facebook pentru 50,00RON

Sunt o fata frumoasa, profil de facebook real, cu multi prieteni, ma voi pune intr-o relatie cu tine pentru o saptamana si vom interactiona (like-uri, comentarii). Te poti lauda ca ai o prietena frumoasa, iar eu nu te voi da de gol.

Aviz baietilor timizi, dar cu bani de la mamica. Sau NFericitilor dependenti de Facebook, care vor sa-si faca geloase fostele iubite, de care s-au despartit recent.

Numarul doi e si mai buna. Sub userul openyourmind, ea promite ca “scrie mesajul tău personalizat pe sânii mei apetisanți pentru 50,00RON

Voi scrie textul tău pe sânii mei pentru 50 de lei. E ziua unui prieten? Vrei să faci o surpriză plăcută sau doar vrei să te distrezi? Sunt ceea ce ai nevoie. Poți trimite orice text, fără vulgarități, care să încapă pe spațiul oferit. Pot scrie urări, nume de site-uri, brand-uri etc. De asemenea pot să-ți trimit imaginea și fără sutien dar cu sânii acoperiți de mâini, pentru a respecta regulile Microjoburi

Aviz amatorilor de senzatii tari, dar printate color, agentiilor care vor sa faca promovare non-convetionala, sau amatorilor de postere personalizate.

Aveti grija, id-ul “openyourmind” nu-mi pare 100% ca ar fi femeie, asa ca s-ar putea sa aveti ceva surprize mai “openminded” :))

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

6 comentarii

  1. Evident conturile sunt false si facute pentru a scoate bani. Ori poate e o reclama pentru ca “autorul” se pricepe si la baze de date, design, domenii ml sau tk, php etc. Ai scris si tu fara sa dai click pe autor. De ce oare?

  2. cum frate sa ai asemenea anunturi…dar uite ca se poate. Totusi 50 ron e cam mult 10 lei merge?

  3. Ma gandesc ca in cei 50 de lei, intra 2-3 pizza si cate un suc, deci e loc de o inaltinerea sau chiar doua-trei.
    Bine, eu am fost si la cateva petreceri modeste unde am dat parca 20-30 si sa fiu sincer a fost ok, atat consumatia cat si atmosfera…
    Deci e o alternativa chiar dubioasa,putin trista chiar.
    E interesant site-u insa.

Comentezi ?