Home / Filme / Doua filme cu ursi

Doua filme cu ursi

TED. Mi-a placut de cand am vazut trailerul, dar m-a cam dezamagit cand l-am vazut, saptamana trecuta. Ma asteptam ca ursuletul vorbitor sa fie ceva mai haios, mai putin vulgar si cu mai putine vicii.

Ma asteptam sa fie mai simpatic. La naiba, e un urs de plus care vorbeste, ar fi trebuit sa fie mai mult decat un partener de bere si ragaituri pentru un burlac de 30 de ani care se ascunde sub plapuma cand aude tunete….

Bine, ma asteptam sa vad si ceva mai multa piele de la Mila Kunis, dar nu le poti avea pe toate. Serios, cand ai 30 de ani si ai de ales intre un urs de plus care vorbeste si sexy Mila Kunis, chiar iti trebuie jumatate de film ca sa te hotarasti sa-ti dai seama de la cine sa-ti iei la revedere ?

In afara de cateva glume bine pregatite cu umor de situatie (in prima parte a filmului), eu m-am cam plictisit la TED. Dar poate nu ma prind eu de genul de umor tip “Family Guy”, alt serial la care am incercat sa ma uit si pe care l-am abandonat pe motiv de plictiseala.

E deja in cinematografe.

Brave (Neinfricata). Inca o animatie impecabila marca PIXAR, care au dedicat acest film memoriei lui Steve Jobs (ceea care explica acum si de ce erau asa de multe mere in scenariu). Inainte de avanpremiera de la Cinema City Sun Plazza, am asistat si la un mini-recital Paula Seling, care a colaborat cu Disney pentru coloana sonora a filmului, pentru versiunea dublata. Videoclipul baladei (filmat in Polonia, pe langa castelul Bobolice) poate fi vazut aici.

Ma asteptam sa fie un film despre o Robin Hood-a sau Xena care se lupta cu dusmanii si invadatorii rai de peste hotare, pentru apararea patriei si pentru dreptul de a purta pantaloni atunci cand trage cu arcul in batalie.

A fost mai mult o comedie simpatica, despre o printesa roscata, care vrea sa mai copilareasca putin prin curtea castelului, nicidecum sa se marite cu vreunul din petitorii din regatele vecine (adevarul e ca nu prea ai ce alege dintre un pitic slabanog cu mot in frunte, un dolofan care bolboroseste cuvinte intelese doar de el si un alt slabanog cu breton, care arata a jumatate de strumf cu jumatate de somalez subnutrit).

Am ras destul de mult la tot felul de glumite si situatii comice,  am auzit chiar si cateva aplauze prin sala in cateva momente-cheie, ba chiar si niste “awww”-uri de la niste domnisoare mai usor de impresionat de pufosenia ursuletilor.

Daca as avea copii, eu i-as duce la filmul asta. Sau daca as fi educator la gradinita. Sau roscat :D

Cel mai probabil o sa apara si o continuare la “Brave”, ca doar printesa n-o sa ramana virgina printesa pana la adanci batraneti.

In cinematografe din 17 august.

Citeste si asta

8 despre “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”

Cu 3 ore si 7 de minute, “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, western-ul scris si …