Home / Diverse / Ce poti sa faci cu un telefon vechi ?

Ce poti sa faci cu un telefon vechi ?

Sa zicem ca ai unul sau mai multe telefoane atat de vechi incat nu le-ai mai folosi nici daca ai ramane singur in desert si ai avea baterie si semnal pentru un singur apel telefonic. Sa zicem ca nu ai tine telefoanele alea vechi undeva prin casa, printr-o cutie uitata printr-un colt, si ca ai fi nevoit sa le folosesti.

Uite cateva idei despre ce ai putea sa faci cu caramizile din dotare:

Arma alba cu taste. In caz ca ti-ai pierdut cheile sau ai boala pe cineva, poti sa folosesti telefonul pe post de arma alba cu taste sau berbec de spart usa, clanta si butucul. Specialistii britanici tocmai au publicat un nou studiu conform caruia s-a demonstrat stiintific ca poti face mai multe pagube cu un nokia 3310 decat cu un ciocan. 

Accesoriu de hipster la concerte. Dupa cum se poate vedea si-n poza de mai jos, poti sa iei antichitatea (chiar si fara baterie) si sa te duci sa stai in fata celor care filmeaza cu tot felul de telefoane cu camera de 1 megapixel, sa le ocupi tot spatiul, sa le strici filmarea pixelata. Ii vei enerva atat de tare incat o sa-si bage caramida lor inapoi in buzunare si se vor bucura in liniste de concert, ca niste oameni normali.

Caramida ta – caramida lor 1-0.

Sa le tii in casa. Pe post de bibelou, aducere-aminte si obiect de colectie. Dar ocupa spatiu. Iar casa ta nu e muzeu.

Ai putea sa le vinzi. Dar cine cumpara niste telefoane invechite si cu cat ?

Sau ai putea sa  transformi fiecare telefon vechi intr-un copac. Cum ? 

Printr-un mecanism similar cu cel de la Padurea Social Media, unde orice articol de blog se putea transforma intr-un copac in padurea de la Armasesti, Cosmote si Germanos promit ca vor planta (si ca vor ingriji timp de 5 ani) in toamna aceasta cate un copac pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare in oricare din magazinele lor.

Eu am deja un blackberry cu baterie de jumatate de ora, un nokia care nu mai poate sa duca nici “Snake” si un iphone 2G fara semnal, carcasa din spate si ecran.

Scap de vechituri si ajut la plantarea a trei copaci :)

Citeste si asta

Fă logo-ul mai mare!

O extensie de Chrome si un video special pentru oamenii din agentii.

Comentezi ?