Home / Evenimente / Glume cu Linkin Park

Glume cu Linkin Park

Dupa regula cu fumatul interzis la concertele lor, Linkin Park vor introduce si urmatoarele patru masuri de siguranta pentru spectatori:

 • Toti cei peste 1,70 inaltime vor primi bilete doar la zona B, pentru a permite si pustanilor de 1 metru si un scuipat sa vada si ei altceva decat umerii celor din fata
 • Fara corporatisti in camasa/ costum la concertele lor. Sa nu mai creada ca e concert Linkedin Park si sa vina iar cu CV-ul, in loc de bere.
 • Orice telefon sub 2 megapixeli va fi lasat la intrare. Decat sa filmezi cu o caramida, mai bine iti torni punga de popcorn in cap.
 • Fara incaltari lejere (adidasi, pantofi, tenesi sau sandale). De acum inainte orice fan va veni in bocanci sau incaltari din fier, pentru propria siguranta a a degetelor sale, in momentele in care se face pogo sau topaie fanii din jur.
 • La urmatorul concert se vor imparti deodorante si aparate de ras la subrat. (toata lumea mainile-n aeeeer, cine nu transpira e fraieeer)

Bodyguarzii de la Romexpo au declarat ca nu au mai vazut atatia minori la un loc, de la Andreea Balan incoace.

Multi dintre oamenii prezenti la concert au crezut ca participa la o conferinta LinkedIn, in speranta ca vor afla cum se schimba parola.

Linkin Park nu au mai facut bis pentru ca se grabeau sa afle cine va castiga la Masterchef.

Chester se grabea sa termine concertul mai repede pentru ca-l astepta Laura Cosoi in backstage.

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

6 comentarii

 1. Cine draci e ăsta şi de ce trebuie să îşi dea cu părerea dacă nu are una? Pana mea, toţi distruşii au opinii…

 2. Nu stiu d-astea, dar eu cred ca au fost mai multi oameni la concertul Linkedin Park decat fani dinamovisti pe stadion, in tot campionatul …

 3. Universitatea Cretina Dimitrie Cantemir

  Ne dezicem de orice legatura cu domnul Edward Toma. Ni se pare ca generalizeaza.

 4. ba o gluma nu mai gustati si voi,si eu am fost la concert si mi s-a parut funny articolu

Comentezi ?