Home / Fun / Cateva sugestii pentru statuia lui Traian din Capitala

Cateva sugestii pentru statuia lui Traian din Capitala

Daca tot se spune ca statuia cu imparatul Traian in pielea goala (aia care tine pe buric un maidanez) nu e tocmai cea mai inspirata idee de statuie, m-am gandit sa propun cateva idei de imbunatatire, daca tot o sa ramana ceva timp statuia in fata Muzeului de Istorie, sa oripileze mai putin turistii si trecatorii.

Prima propunere: legatura simbolica si evidenta dintre imparatul Traian si Dacia. Am acoperit strategic cu roata stanga-fata ceea ce nu trebuia sa apara pe statuie nici in varianta originala.

A doua propunere: un nou tip de publicitate outdoor. Primul client, unul din cei mai emblematici si populari cant-autori romani, cu milioane de fani si cd-uri vandute sau piratate. Pe sistem, se stieeee!

A treia propunere: cel mai intalnit telefon in urbea sorin-opresciana, dovada faptului ca romanii sunt saraci, dar in ton cu gadgeturile. 
Stiati ca a fost luna plina aseara ? Daca vrei poze, intra pe facebook, e plin de cratere.


Un exemplu de convietuire si unul din cele mai importate punti de legatura intre romani, italieni si romani.Personajul feminin poarta un tricou roz, furgasit in chiar capitala lui Traian, in magazinul anonimilor Dolce& Gabana.

Inca o sugestie pentru a ascunde goliciunea statuii. Cam asa ar fi aratat Traian daca nu s-ar fi oprit cu razboaiele la Sarmisegetusa Regia. No, amu, el a pierdut palinca …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima idee de cand mi-a venit ideea articolului. Atat de evident incat m-am gandit sa-i dau si un nume: Traian Folkistul!

Accesoriul se poate folosi chiar si iarna, dar numai inaintea concertelor lui Stefan Hrusca

Un omagiu adus romanilor din plantatiile de capsuni de pretutindeni, dar mai ales din Spania, si aceasta fiind o fosta colonie romana….

O propunere de outfit modern, in ton cu preferintele in moda ale romanilor care cocalaresc prin cluburi de fite. Trendy-cool Traian likes this. XOXO


Articol sponsorizat de pixlr si Google Images

PS: Cum ar schimba Metrootamul statuia

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

8 comentarii

  1. La ultima piza ar fi mers mai bine un “I love Justin Bieber” :))

  2. Trebuie una cu Frunza lu Udrea sa ii acopere putza

  3. Trebuie una cu Frunza lu Udrea sa ii acopere putza, pentru promovarea brandului de tara

  4. chiar ca una cu frunza lui Udrea

  5. Cel cu iPhone face toți banii :))

  6. As paria ca mi-ai furat luna :P

Comentezi ?