Home / Evenimente / O saptamana intr-un TIR

O saptamana intr-un TIR

Impreuna cu o echipa de la Scania am pornit in cautarea celor mai buni soferi de camion/TIR din tara, pe care ii asteptam sa se inscrie in competita “Cel mai bun tanar sofer de camion“.

Premiul cel mare pentru finalist: participarea la marea finala din Suedia, al carei premiul este un cap tractor Scania in valoare de 100.000 de euro. Cam cat o luna de advertoriale si bannere la mine pe blog, cu discount.

Alte premii pentru ceilalti concurenti: excursie la Hungaroring, 2 tone de carburant, GPS-uri si diverse promotionale.

Da, sunt singurul blogger din caravana. Ma simt exclusivist :D

Caravana Scania + Auras va circula saptamana asta pe ruta Arad, Oradea, Cluj, Targu-Mures, Brasov, Constanta si (poate) Giurgiu.

Daca sunteti cuminti si ne gasiti stationati pe undeva, poate va las sa va jucati cu camioanele Scania cu telecomanda. Daca nu, ma joc doar eu.

PS: Jurnalul de caravana se gaseste aici.

15 comentarii

  1. tu centrezi, tu dai cu capul.

  2. ce ieftin arată situl :(

  3. Ia-ma, ma si pe mine!

  4. Mi se pare foarte tare ideea campaniei! E o nisa atat de fun, iar camionangiii au atata umor, incat sunt sigura ca o sa faci articole intregi cu bancuri auzite de la ei. Creativitatea creste cand nu stai toata ziua intr-un birou. Poate o pauza activa, de condus camioane, e ce-mi trebuie si mie sa-mi recapat creativitatea.

  5. Daaaaaa! Stiu cum e cu povestile lor si limbajul… Adorabil de savuros :D

  6. Mare gogoasa aia cu suma incasata din advertoriale si bannere la tine pe blog :))
    Sa ii pupi pe Cristina si Mihai de la Scania din partea mea!

  7. Sa nu conduci camionul nene. Numai eu am voie sa fac asta :))

  8. da si se mai zice de ,,DRUMURI BUNE ;made in ramania poi ce sa facem fiiecare are un vocabular adecvat si mai ales cum sa invatat in familie sa vb FELICITARILE MELE DE CONDUCATOR TIR ff buna campaia

Comentezi ?