Home / Fun / Breaking News! Vezi aici alte 3 sugestii pentru reportaje tip “furtuna de nisip de la Realitatea TV”

Breaking News! Vezi aici alte 3 sugestii pentru reportaje tip “furtuna de nisip de la Realitatea TV”

Va invit sa va uitati la video-ul de mai jos.

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro
Reportajul de mai sus a fost prezentat  pe PaginadeMedia ca pe o gafa similara cu cea de la Antena3, cu bugetara Mirela.

La scurt timp dupa publicarea articolului pe PdM, Adrian Boioglu, reporterul Realitatea, a revenit cu un comentariu in care a mentionat e vorba de  o gluma proasta , din partea unui cameraman (Marius Pantu) de la alta televiziune (Digi TV).

Pe cine sa credem ?

Si daca tot nu se stie clar daca chiar e o gafa facuta in cautarea disperata de senzational sau e doar o situatie tip “omul glumet potrivit in nisipul potrivit”, ma gandesc ca se pot intampla si alte reportaje si situatii similare. Cum ar fi :

Reportaj in direct din Vrancea, in timpul unui cutremur. Adrian Boioglu va spune ca sunt minim 40  grade pe scara Richter, iar Marius Pantu va contribui la senzatia de cutremur prin gadilarea cameramanului de la Realitatea TV.

Reportaj in direct din mijlocul unei ploi torentiale in Bucuresti. Adrian Boioglu va aparea in fata camerelor ud fleasca si ne va spune ca ploua atat de tare incat toti cetatenii vor primi cizme gratis si cursuri de inot. Marius Pantu va sta langa o masina de pompieri, cu un furtun de incendiu in mana, trimitand jeturi de apa catre reporterul aflat in pericol de inec. Sau cu o stropitoare de gradina …

Reportaj in direct de la inundatiile in Moldova. Adrian Boioglu va aparea in fata camerelor intr-un costum de scafandru, “ingropat” pana la brau in apa,  spunand povestea tragica a unei babe de 80 de ani care a ramas fara capra si doi catei, in timp ce Marius Pantu va face pluta pe spate, lasand sa se vada ca, de fapt, ei sunt pe malul lacului Morii din Crangasi.

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

Comentezi ?