Home / Gadgets / Un laptop de ciocolata

Un laptop de ciocolata

Cei de la HP si GMP PR au auzit ca m-am cam saturat de petreceri la indigo, invitatii cu bcc-uri si lansari de produse, asa ca s-au gandit cum sa faca sa-mi prezinte totusi produsul, intr-un mod inteligent si diferit. Si cum sa nu mor de foame. Asa ca mi-au trimis mancarea acasa. Momentan, doar desertul. Un tort in forma de laptop de ciocolata.

Cateva cuvinte despre produsul aflat in teste si verificat de catre echipa Auras&Friends pana la ultimele feliute.

Dimensiuni HP de ciocolata: 4 centrimetri grosime, 33 cm lungime si 24 cm lungime. La momentul la care scriu articolul doar grosimea a ramas nemodificata. Fiind cel mai citit blogger din bloc, am primit cereri de sampling si de la cativa vecini.

Laptopul a venit la pachet cu o cutie de tort de business si o tava, de compozitie inca necunoscuta, care reflecta destul de bine lumina singurului bec din bucatarie, motiv pentru care poza de mai sus a iesit asa luminata.

Am inceput cu testarea produsul in modul silent, prin apasarea cutitului in extremitatea dreapta a tortului, urmand sa apoi ca continuam cu decuparea patratelelor de ciocolata spre stanga. Imediat ce am trecut de capacul de culoare gri-deschis, care asigura sigilarea etansa a intregului produs, si am trecut la evaluarea pieselor componente.

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos, CiocoHP-ul este format din aproximativ 10 straturi suprapuse de ciocolata si blat, peste care se aseaza stratul de glazura cu sigla HP.

Hard-disk-ul de tip SSD (Straturi Super Delicioase) suporta accesari cu lingurita sau furculita cu frecventa de pana la 2 oameni cu farfurie per secunda, asta in cazul in care nu se acorda o mai mare prioritate persoanei desemnate sa imparta in mod egal accesul la memoria interna  a produsului.

Tipul de memorie folosit este o derivata din clasicul RAM, denumire cunoscuta sub numele de “poate-mi mai RAMane si mie ceva

Memoria video este pe baza de chipset ChocolatIntel, poate suporta pana la cateva mii de like-uri, in cazul in care pozele cu produsul sunt publicate si pe facebook, pentru a centraliza mai bine capitalul de atentie, invidie si pofta.  

Produsul se testeaza la temperatura camerei, se consuma incet si sigur dupa masa de pranz sau seara. La cerere, se pot pastra cateva monstre pentru intarziati.  Doar daca merita :)

Cam atat despre laptopul de ciocolata. Versiunea reala, HP Folio 13, se lauda cu o grosime de 18 mm, ecran de 13.3 “‘, 4 GB DDR3, SSD – 128 GB, USB 3.0, o greutate de 1.5 kg, autonomie de vreo 10 ore si procesor Intel Core i5. La emag se gaseste pe la vreo 40 milioane.

Articol redactat (culmea, tot pe un laptop HP) in timp (si dupa) ce evaluam cu lingurita, produsul aflat in teste.

PS: Cateva poze cu HP Folio 13, fara ciocolata

[nggallery id=23]

 

 

 

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

Comentezi ?