Home / Evenimente / Circul Globus merita mai multa atentie

Circul Globus merita mai multa atentie

Am tot amanat sa ajung pe la circul Globus. Ba ca n-aveam timp, ba ca n-aveam chef, ba ca aveam altceva mai bun de facut decat sa ma uit (credeam eu) la niste animale dresate. A trebuit sa vina Cirque du Soleil ca sa incerc si zona asta de divertisment. Spectacolul lor din februarie, Saltimbanco, nu m-a impresionat prea mult. A fost ok, dar ma asteptam la mult mai mult, mai ales la cata reclama si-au facut.

Sambata asta am fost si la Circul Globus. Unde mi-a placut foarte mult. N-as fi crezut…
Am ramas cu gura cascata, am ras si am aplaudat, ca un copil, de ma dureau palmele dupa spectacol.

Oamenii de la Circul Globus sunt foarte, foarte buni. 2 ore cat a durat spectacolul, nu m-am plictisit deloc. Am vazut cateva acrobatii la care poti doar sa aplauzi si sa te minunezi (ultima scena, cu primavara, este wow!)

am vazut cateva numere de dresaj de animale: una clasica, cu tigri care sar prin cercuri de foc, 

cativa papagali, vreo sapte cai foarte simpatici, un numar de dresaj cu niste foci jucause, care stiu sa ragaie cante la microfon :))

cateva momente din cele mai cunoscute piese scrise de Caragiale: “O noapte furtunoasa”, “D’ale carnavalului”, “O scrisoare pierduta” si costume si decoruri foarte bine realizate.

Si femei foarte frumoase. Mmmai ales … bruneta creata si satena costumata intr-un fel de cadana :)

Paranteza offtopic: Doar mie mi se par foarte sexy fetele imbracate in cadane ? Am incheiat paranteza si visul de sultan cu harem.


Circ & Variete Globus merita mai multa atentie. Si aplauze.

Si nu spun asta pentru ca m-a invitat Ruxandra Predescu (in cadrul campaniei “Obiceiuri sanatoase“) sau pentru ca mi-a placut mie modul in care Brandusa Novac si echipa ei (peste 100 de oameni, printre care Anca Sigartau, Monica Davidescu, Ovidiu Popa, Magda Catone  (care n-avea la ea traditionalul pachet de 5 kg de DERO!!!) si Manuela Harabor) au pregatit spectacolul.

O spun premiile la nivel international: Clown-ul de bronz, Premiul Asociaţiei Europene a Circului, Premiul Televiziunii Monte Carlo la Festivalul Internaţional de Circ de la Monte Carlo, in 2011.

Pacat ca strainii stiu sa aprecieze mai mult ca noi ce inseamna divertismentul adevarat. E bine totusi ca sunt si cativa romani care stiu sa aprecieze comoara e ascunsa undeva intre Stefan cel Mare, Obor si parcul Tei. Si ca vin din ce in ce mai multi, fara publicitate agresiva si buget de promovare.

Pe mine m-au convins. De acum incolo eu o sa incerc sa vin la fiecare spectacol. Pe cuvant de carcotas!

PS1: Mi-am cumparat o carte de magie de la “maestrul Leonard Iosefini”, si el prezent in spectacol. Poate reusesc sa ascund ca prin magie noul timeline de facebook. Pana atunci, aveti una bucata extensie magica doar pentru profile, nu si pagini.

PS2: Program si bilete pentru spectacol

PS3: O tona de poze se gaseste la piticu pe facebook

Citeste si asta

Azi imi place: Ramsay Bolton canta bine

Reiau seria de articole cu cate o chestie de care pot sa spun negru pe …