Home / Diverse / Vreau sa rad citind bloguri

Vreau sa rad citind bloguri

Mie-mi place sa fac glume. Sa rad la glume altora. Sa zambesc citind bloguri si site-uri de umor. Imi place sa descoper oameni voiosi, haiosi si activi, si nu pampalai care saliveaza cu ochii deschisi la zile si femei mai bune.

Vreau sa citesc bancuri bune, intamplari amuzante, vreau sa interactionez cu oameni care stiu sa te faca sa razi cu gura pana la urechi, oameni care sa-ti faca ziua mai buna. Nu vreau sa ascult povesti emo despre un copac in ploaie sau tristetea sufletului dupa ce ea a plecat cu altu’ cu motocicleta, iar el a asteptat degeaba in bucatarie, cu omleta-n farfurie. Si un buchet de flori roz pe masa. Cu Fuego pe fundal.

“Nici un mascul nu a dovedit că e alpha fiind amuzant!” Zice Adi.  Si totusi, Marilyn Monroe il contrazice: “If you can make a girl laugh, you can make her do anything.” Iar eu tind sa o cred pe Marilyn Monroe :)

Cum probabil ai aflat deja, in concursul BlogJuan se intrec doua tabere, bloggerii amuzanti si bloggerii romantici, pentru premiul cel mare, o excursie la Amsterdam sau la Paris. La Paris da checkin toata lumea. La Amsterdam ajung doar indraznetii.

Mai sunt cinci zile de inscrieri pana pe 6 noiembrie, inclusiv. Momentan sunt 15 bloggeri amuzat versus 8 bloggeri semi-romantici. Cu tot cu Vasile Manu, romanticul shaormei!

Eu vreau sa vad minim 20 de bloggeri amuzanti, vreau sa radem cu lacrimi la ce scriu oamenii astia pe bloguri si vreau sa avem cui sa dam Share, Like, Retweet sau comentarii. Si vreau sa trimitem pe cineva la Amsterdam!

PS: Poza asta e romantica sau amuzanta ?

Dar asta ?

Citeste si asta

De ce sa vizitezi Amsterdam-ul

Ziceam aici ca daca se inscriu minim 10 bloggeri amuzanti in concursul BlogJuan, o sa …

2 comentarii

  1. Umorul e ceva diferit de la persoana la persoana. De unde stii ca tipul de umor X o sa o faca pe Marilyn sa rada? Asta e problema de fapt. Multi se cred amuzanti dar de fapt ideea de umor pregnanta pe blogurile romanesti este o poza cat mai proasta cu putinta, cat mai jignitoare si cat mai proasta. Prefer un umor care sa fie si destept in acelasi timp. Copy Paste si hai sa radem nu este ceva destept. Any idiot can do CTRL C – CTRL V. cand e ceva original da, atunci faci femeia sa rada. cand nu si ea a mai auzit glumele clasice pe care le folosesc toti barbatii ce faci?

    9Gag e ceva ce e folosit de romani pe principiul copy paste si 90% sunt reposturi. Daca bloggerii inscrisi in concurs sunt amuzanti prin 9Gag si relatari copy paste mai degraba trimitem un romantic la Amstermdam.

Comentezi ?