Home / Diverse / Intrebari dupa Manchester United – Otelul

Intrebari dupa Manchester United – Otelul

Cum era de asteptat, Otelul Galati a luat bataie ieri pe Old Trafford, de la Manchester United, cu 2-0. Se putea si mai rau. Macar baietii lui Dorinel nu s-au facut de rusine, au scos un rezultat onorabil. Cum n-au facut niste stelisti cu Maccabi Haifa si cum se tot pregatesc niste dinamovisti de cativa ani incoace.

Aseara am profitat de invitatia Oxygen PR de a vedea meciul la Stadio Sports Bar, la un pahar de Heineken cu cativa bloggeri si jurnalisti microbisti. La finalul meciului eu am ramas cu o cutie neagra si cateva intrebari:

  • Ce tot mesteca Sir Alex Ferguson in timpul meciului ? La fiecare cadru cu el, tot molfaie ceva! O fi guma? O fi iarba ? Or fi sireturile lui David Beckham ?
  • Oare brailenii au tinut cu Manchester ? Se stie ca e mare “razboi” intre Braila si Galati, daca sunt ambele orase din Moldova, sau doar unul din ele :))
  • Oare lui Michael Owen i se zice “Matusalem” in vestiar ?
  • Cine e mai pitic: Owen sau Frunza ?
  • Cum e sa fii de meserie fundas central si sa-l vezi pe Rooney ca vine spre tine, cu mingea la balon? Tu fiind obisnuit cu impiedicati tip Surdu, Costea sau Semedo ? Inghiti putin in sec si-ti faci doua cruci ?
  • Exista vreun fotbalist mai urat ca Rooney ? (in afara de Frank Ribery)
  • Cine stia macar un nume de  fotbalist de la Otelul, inaintea meciului?  Fara google :)

Fact: Rooney valoreaza 54 de milioane, pe cand tot lotul Otelul Galati este estimat la vreo 15 milioane (transfermarkt.de)

Si bonus, am facut unboxing pentru cutia neagra primita asearade la Heineken.  Pam Pam

Citeste si asta

O mica ironie cu Ponta si legea autostopului

In timp ce proiectul de lege care vrea sa interzica autostopul si sa amendeze soferii …

Comentezi ?