Home / Evenimente / Cum a fost la campionatul de teambuilding

Cum a fost la campionatul de teambuilding

Acum ca au venit si rezultatele oficiale, pot in sfarsit sa scriu si eu despre campionatul de teambuilding organizat de Paralela45 (divizia de corporate travel) si Wild Escapes. In urma selectiei au fost alese 3 echipe (Vel Pitar, Pagini Aurii si MBE) plus (in afara concursului, just for fun) una de bloggeri : eu, Razvan, Bobby si Piticu (nu-i dau link pentru ca nu merita), la care s-a alipit si Victor, Online Manager la P45. 

Am tras cu arcul si arma de paintball, am aruncat cu ancora dupa chestii de metal, am cautat comori ascunse in padure, am improvizat o targa, am facut focul fara bricheta si … am avut parte de cel mai bun gulas pe care l-am mancat eu vreodata. (I love #ceaun)

Cum ne-am distrat si ce-am facut noi si celelalte echipe vedeti in video-ul facut de Razvan. Mai vreau! :))

Evenimentul a fost un doar un mic de demo despre ce pot face Doru si  echipa de la Wild Escapes in cadrul unui program de teambuilding, pentru a rezolva cateva din problemele unei echipe. Interesant e ca la sfarsitul fiecarei probe se noteaza (si mai apoi se face un raport complet) cum s-a descurcat fiecare echipa la capitolele: munca in echipa, leadership, coordonare, incadrare in timp si mai ales DISTRACTIEEEE!

Noi am iesit pe locul doi (la 0,3 puncte distanta, cei de la Vel Pitar au venit cu blatul de acasa :P), dar macar am fost primii la distractie. Noi am ras cel mai mult. Si am avut palarii verzi. Dupa cum se vede si in poze :))

[nggallery id=14]

Cu ocazia asta am descoperit si lacul Tataru, de la cativa km de Bucuresti. Un fel de micro-delta . Parca m-as retrage un week-end intr-o vara in casuta de pe lac …

Citeste si asta

3 aplicatii gratuite pentru realizarea unui magazin pe Facebook

Dupa ceva research si multe ore de stat prin site-uri, documentatii, demo-uri si prezentari de …

3 comentarii

  1. zi Auras ce-a facut Piticu, pt ca nu mai e nici un articol la linkul din tweet…

Comentezi ?