Home / Diverse / Hai la Campionatul de Teambuilding!

Hai la Campionatul de Teambuilding!

Vrei sa mergi cu colegii tai in cel mai tare teambuilding de anul asta ? Cum suna … o zi intreaga de distractie, plina de adrenalina si intreceri tranzite pe echipe, pe malul unui lac ?

Paralela45 (divizia de corporate travel) si Wild Escapes (adica Mircea si Dooooru Panaitescuuuuu) organizeaza campionatul de teambuilding P45. 5 echipe, 5 membri, winner takes it all. O sa fie legen….wait for it  and start preparing for the adverture of a lifetime … dary!

Tot ce trebuie sa faci e sa-ti convingi colegii (si seful) sa va inscrieti pe site-ul campionatului de teambuilding si sa astepti tragerea la sorti de pe 4 octombrie 2011. 5 echipe vor avea ocazia de a arata tuturor cat de tare te poti distra intr-o intrecere de tip “comando de gherila”, la finalul careia echipa castigatoare ia TOATE PREMIILE. . Nu exista locul 2 sau premii de consolare. 

Si mai exact: o intrecere intre 5 echipe (alese prin tragere la sorti dintre cele inscrise in concurs) in care invingatorul ia ambele premii puse in jos (un sejur de 2 persoane la ski in Bulgaria si un weekend la munte pentru toata echipa la una din vilele noastre de la Predeal).

Ce se intampla pe 8 octombrie ? Multe :)

Eu am facut rost de numele unor probe de teambuilding de tip “comando”. Si asta nu e tot …

1. Sageata otravita – lupta cu arcul cu sageti, in coordonare si stafeta
Proba de tir cu arcul. Vor fi folosite arcuri de tir sportiv de mare precizie, tinta speciala si plasa de prins sageti.
2. Comando de Elita – eliminarea cuiburilor de mitraliera in maniera”invizibila”
Proba de tir cu pusca de paintball
3. Fortul sub asediu – asaltul cu echipament specific al unui fort de aparare, renumit pentru intariturile si aparatul sau defensiv. Proba de tir cu Ancora.
4. Iscoada indiana – proba de asalt de tip comando
Proba de aruncat cu cutite si topoare intr-o tinta de lemn.
5. Ninjutsu – eliminarea paznicilor din garnizoana castelului
Proba de tir cu sarbacana
6. Comoara din Insula – asaltul adapostului din munti cu arme balistice “indigene”.
Proba de aruncat nuci de cocos in cosul de nuiele

Gasesti aici regulamentul, una din cele doua scrisori pe care le poti trimite sefului, si cateva dintre echipele inscrise deja la tragerea la sorti. Ne vedem 8 octombrie, eu abia astept :D

START INSCRIERI la distractie

PS: uite cam cum suna o cerere de teambuilding bine scrisa :))

Domnule Director,

Unora le place jazz-ul, altora le place mersul pe jos, in maini. Cu spatele. Lui Alex, colegul nostru, ii place natura. Alex D3mOn, mai exact (acesta fiind numele lui in Call of Duty, numele lui real nefiind important acum) a trait recent o experienta tangenta la absurd, cu sanse mari de a-l fi intersectat, daca nu ar fi avut un noroc chior – sau sa fi fost interventie divina?

El are in sufragerie trei pini pitici si cateva stinci miniaturale, incercand sa reproduca 3D peisajul unei carti postale cu Muntii Bucegi, primite in clasa a 4-a de la colega lui de banca, Cosmina. Folosind cativa metri de cablu de retea, o carcasa veche de server si un cooler de procesor, stoc, a simulat un traseu care include doua tiroliene, o coborare in rapel si o plonjare in gol, de la o inaltime de 60 de cm. Legat cu o coarda elastica, pentru siguranta.

Weekendul trecut , in timp ce cobora, urland “yahooooooo”, tiroliana numarul doi, i s-a blocat frana, de conceptie proprie. Alex a prins din ce in ce mai multa viteza si s-a oprit brusc in pinul pitic, dar bine ancorat de calorifer. E posibil ca forta impactului sa-l fi tinut pe Alex lipt de copac 2 ore. Sau, poate, conceptul zen al nemiscarii sa-l fi cuprins subit, ca un raspuns la toate problemele lui, trecute si viitoare. Nu vom sti niciodata, noi si cu atat mai putin Alex, care din acel moment a ramas cu o mare frica de copaci, chiar si de cei exotici.

Intrebari la fel de legitime ca in cazuri similare, dar nu identice, apar in mintea mea, si, probabil, a dvs., dupa citirea acestui email:

De ce sa te multumesti cu Bucegii la scara 1:1000, sau pini pitici? Think big! De ce sa iei contact, la propriu, cu zen-ul in astfel de conditii? De ce sa zaci doua ore, ametit de lovitura, cind poti sa zaci cinci ore ametit de bere? De ce sa fentam adversari imaginari in fata portii goale – si aici mi-am permis aceasta comparatie de efect pentru a sublinia eleganta solutiei gasite de mine.

Eficienta angajatilor e data, conform unor studii recente, de o formula complexa care include largimea zambetului, calitatea bancurilor spuse in primele cinci minute la birou si numarul pozelor de grup din folderul partajat in reteaua interna. Situatia existenta acum pe server si bancurile, vechi de 30 de ani, demonstreaza ca pierdem, anual, multe mii de euro.

Un teambuilding ar elimina, sau macar reduce, comportamente ca cele ale colegului nostru si bonus, angajatii Dvs. ar scapa de fobii, anxietati ,angoase, consecinta fireasca fiind o productivitate crescuta..

Cu stima, speranta si o teama fara nici o baza reala, in afara de, poate, stresul acumulat, va urez o zi plina de confetti si multe semafoare verzi in drumul spre casa.

Un angajat

Citeste si asta

3 aplicatii gratuite pentru realizarea unui magazin pe Facebook

Dupa ceva research si multe ore de stat prin site-uri, documentatii, demo-uri si prezentari de …

Comentezi ?