Home / Evenimente / Saptamana asta in Bucuresti

Saptamana asta in Bucuresti

Din cand in cand mai aflu de evenimente care-mi atrag atentia, si incerc sa-mi fac timp sa ajung macar la cateva. Saptamana asta e plina de lucruri interesante.

In ordine aleatoare …

1. BeerTweetMeet si Padurea Social Media. Unul din proiectele non-profit in care am ales sa ma implic (Miscarea Nationala de Impadurire “Plantam Fapte Bune”) va fi prezent la BeerTweetMeet intr-un mod mai …altfel.

Acolo vom da startul inscrierilor in Padurea Social Media (sau padurea oamenilor din online) si vom lansa o provocare pentru participantii la petrecere: cei care vin la bar cu minim 3 sticle goale, se pot inscrie (cu nume si link) pe lista oamenilor cu un copacel in Padurea Social Media PFB. Descrieri complete despre si tu un copacel cu numele tau se gasesc aici

Pe scurt, ce este Padurea Social Media ?

Una din locatiile in  care voluntarii din “PFB” vor planta puieti si copacei in aceasta toamna. Unii copaci vor avea si cate un nume si adresa URL, daca isi vor gasi pe cineva online, care sa ii “adopte” cu un banner, articol pe blog, RT sau Share/like.

Pentru curiosi si sceptici, locatia exacta este … in apropierea comunei Armasesti, judetul Ialomita. In octombrie plantam, harta o sa fie mult mai verde :)


Vizualizare hartă mărită

2. BCR Ladies Open Romania, cel mai important turneu feminin organizat vreodata in Romania.  Pe 16 si 17 au loc meciurile de pe tabloul de calificari, iar incepand cu 18 si pana pe 23 iulie, cele de pe tablourile principale.

Exista o zona special amenajata pentru bloggeri in care vom beneficia de conexiune la internet si laptopuri pentru ca doritorii sa posteze in timpul turneului (se numeste VIB Area – Very important bloggers – si este powered by Provision).

Intrarea este libera pana miercuri inclusiv. Joi, vineri si sambata sunt sferturile, semifinalele si finala. Detalii despre bilete gasiti aici. Tot sambata are loc si un meci demonstrativ intre presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, si Iva Majoli, fost numar 4 WTA.

Mai multe informatii despre turneu puteti gasi pe siteul oficial precum si pe siteul Federatiei. De asemenea, zilnic vor fi informatii pe conturile de Facebook si Twitter ale Federatiei.

Eu am fost ieri pe acolo, am facut cateva filmulete si glume pe hastag, o sa revin cu un articol dedicat.

 

3. FoodCrew organizeaza joia asta viitoare duelul Mancaciosilor, un fel de intrecere traznita, in care  se cauta regele burgerilor din Bucuresti. In burgeri sa ne luptam, cu ketchup sa aruncam!

Eu ma gandesc serios ca joia asta urmatoare sa nu mananc nimic de dimineata si la pranz, sa fac loc de materiale de duel si  sa ma pregatesc pentru intrecerea cu Andrei :))

Pentru curiosi, gurmanzi si mancaciosi, iata si detalii complete:

Primul eveniment FoodCrew organizat în Bucureşti va fi găzduit de către Thema Food Boutique, un concept de local fast-food situat într-o locaţie cochetă pe Calea Victoriei 21-23, incepand cu ora 17:30. 

32 de gurmanzi se vor duela doi câte doi la mâncat burgeri de casă într-o competiţie desfăşurată în sistem eliminatoriu de tip piramidă pentru a decide cine este gurmandul suprem, regele burgerilor din Bucureşti!

Ne va onora cu prezenţa, va cântări cu ochiul său priceput şi va omologa câştigătorii fiecărei runde a duelului maestrul Horia Vârlan!

Toţi participanţii înscrişi vor primi câte o baveţică care le va ţine loc de armură-n duel. Marele câştigător al competiţiei, mâncăciosul din vârful piramidei de burgeri, va fi răsplătit regeşte: un meniu burger gratuit la fiecare vizită pe care o va face la Thema Food Boutique pentru 3 luni! Ăsta da răsfăţ!

4. Acoustic Bloggers 2. Vineri, de la ora 20:00, in A’Live. La prima editie e fost cam asa, nr 2 va fi si mai si :)

Daca iti doresti o seara de coveruri si nu numai, Anca Duma, Andra Zaharia, Augustina Vasile, Alex Giurgea, Daniela Stefan, Cuptor Band, StereoBites Band, Radu Tudoroiu, Vlad Dulea si Marius Matache te asteapta vineri, 22 iulie, pe Terasa A’live din Str. George Enescu, incepand cu ora 20 fix (chiar incepem la 20, pentru ca la 22 trebuie sa incheiem – legea ordinii publice).

Va fi un concert cu bilet (probabil 15 lei). Joi, 21 iulie, vom publica setlist-ul concertului (piesele ce se vor canta). Si chiar incepem la ora 20.00.

 

Unde ne vedem ? 

Citeste si asta

Se intampla in week-end-ul asta

O mica lista cu evenimente si chestii care se intampla maine si poimaine, in caz …

Comentezi ?