Home / Evenimente / Evenimente din luna mai

Evenimente din luna mai

In ordinea numerelor de pe calendar, 3 4 evenimente destul de interesante. O sa incerc sa ajung si eu pe acolo :)

Green Biz Forum, (www.bizforum.ro/greenbiz5) se afla la cea de-a 5-a editie si este cel mai mare eveniment dedicat strategiilor green ale companiilor din Romania. 4 Mai 2011, Hotel Howard Johnson, sala Platinum, Bucuresti

GreenBiz Forum este evenimentul afacerilor verzi si al companiilor sustenabile. Vino sa afli provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, ale practicilor de management sustenabil si ale strategiilor de green marketing! Se prezinta cele mai reusite campanii si strategii de green marketing, norme si legislatie, practici de management, strategii PR si social media in comunicarea brandurilor sustenabile.

Congresul National al Studentilor la Comunicare (www.cnscpeweb.ro), aflat la a 8 a editie va avea ca tema in acest an: PR de guerrilla. 5-7 mai 2011.

In cadrul primei conferinte vom defini conceptul de comunicare de guerilla, ocupandu-ne de fiecare domeniu in parte (PR, advertising, marketing) si vom face o paralela intre ceea ce se intampla in afara si la noi.

In cea de-a doua conferinta vom vorbi despre profilul clientului, al agentiei si al publicului in cazul PR-ului de guerilla. Dorim sa aflam cum influenteaza tipul acesta de abordare imaginea brandului si atitudinile publicului, ce agentii folosesc astfel de campanii si cu ce costuri.
A treia conferinta va trata tehnicile de comunicare de guerilla in on-line si in outdoor, avantajele si dezavantajele acestor medii, dar si eficienta si impactul fiecaruia asupra publicul tinta, folosindu-ne de exemple concrete de campanii de guerilla de la noi din tara.
In ultima conferinta vom incerca sa tragem concluzii si sa problematizam evolutia acestui tip de comunicare. Vom dezbate daca o campanie de guerilla este o solutie pentru orice tip de problema, ce fel de riscuri implica si cat de persistente sunt în timp aceste efecte ale comunicarii de guerilla.

Yahoo! OpenHack Europe, care va avea loc in Bucuresti pe 14-15 Mai 2011, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pasionatilor de tehnologie: dezvoltatori, designeri, programatori, arhitecti web.

Sunt cu totii asteptati din intreaga Europa pentru 36 de ore de coding, hacking, developing, sharing ideas,peering & fun!

OpenHack-ul va fi deschis cu un Tech Talk – o serie de prezentari legate de hack de la unii dintrecei mai respectati dezvoltatori din web, Doug Crackford fiind unul din ei (http://www.crockford.com/). Dupa aceea va urma o sesiune de 24 de ore de hacking, utilizand o colectie impresionanta deinstrumente web, servicii si APIs-uri de la Yahoo! Developer Network, dar si alte APIs-uri si date de peInternet.
Evenimentul se va incheia a doua zi cu demo-urile hack si respectivele felicitari si premii.

Pentru mai multe informatii, poti accesa http://openhackeu2011.eventbrite.com/ sau poti urmari un video de la un eveniment anterior Yahoo! OpenHack:

Update: si Bizcamp, 9-10 mai, Howard Johnson

BizCamp este o initiativa dedicata studentilor si tinerilor profesionisti, in incercarea de a raspunde prompt nevoilor acestora prin furnizarea de informatii si cunostinte necesare dezvoltarii lor profesionale. Din dorinta de a oferi orientare in primii pasi catre o cariera de succes si de a investi in potentialul tinerilor, evenimentul apeleaza la instrumente moderne de instruire a acestora

Citeste si asta

Se intampla sambata asta

Primul mare eveniment, la nivel national: mult-asteptata actiune de impadurire organizata de catre prietenii de …

5 comentarii

  1. Nu e in Bucuresti, dar pare foarte interesant: http://obf.ro/

  2. Ce, mă, bikewalk-ul nu-i eveniment interesant? :))

Comentezi ?