Home / Evenimente / Traininguri pentru studentii de anul 1 si 2

Traininguri pentru studentii de anul 1 si 2

Cand am venit in Bucuresti la facultate, stiam doar ca-mi place sa fac chestii pe calculator. Un pic de depanare PC, un pic de flash, un pic de html, php-ul imi facea cu ochiul, si credeam ca atunci cand o sa termin Automatica&Calculatoare o sa ies un mic programator cu ochelari mari, care vorbeste rar si spune glume in binar pe care le inteleg doar tocilarii.

Din fericire pentru mine, mi-au placut mai mult fetele din ASE decat baietii din Poli, asa ca mi-am ratat sansa sa vorbesc in linii de cod si include stdio.h-uri.  De vina a fost si este asociatia studenteasca VIP ROMANIA, pe unde am stat (vreo 3 ani) mai mult decat pe bancile facultatii. Asta si pentru ca preferam sa invat de la colegi decat de la profesori (intelegeam mai bine heiroglifele), iar in VIP era loc de distractie, prieteni si chestii de facut si invatat.

Iar una din chestiile din care am invatat cel mai mult este PDS (Personal Development School), o serie de traininguri GRATUITE pe teme de dezvoltare personala (presentation skills, time management, leadership, body language) special alese pentru studentii de anul 1 si 2.  Am fost pe rand, participant, membru in echipa de organizare si project manager.

Atat de mult mi-a placut sa stau aproape si sa invat de la Cristia Maksutovici, Cristi Francu, Christian Scholtes, Marian Stas, Ionut Ciurea, Andrei Rosca, Cristi Tudoran si multi altii.

Anul asta e editia PersonalDevelopmentSchool 2011, si se anunta super interesanta (recunosc, am avut acces la inside-info :D). Termenul de aplicare este 19 aprilie, adica martea viitoare. Formularul de aplicare e aici.

As fi recunoscator daca ati trimite vorba, link-ul asta sau flyerele mai departe catre studentii de anul 1 si 2 care credeti ca ar aprecia acest tip de educatie non-formala. Garantez ca o sa le placa si ca e un proiect util !

Pe mine m-a ajutat sa-mi dau seama care sunt domeniile de activitate care-mi plac mai mult, si la ce as putea sa fiu mai bun. Inca invat.

Si am cunoscut o multime de oameni super destepti si faini, cu care am devenit prieten si cu care inca tin legatura, dupa cei cativa ani …

Citat din prezentarea de anul asta:

Timp de 11 zile, cei 25 de participanți vor avea ocazia să participe la traininguri și workshopuri ce vor avea ca scop dezvoltarea lor personală, precum și orientarea în carieră prin trecerea în revistă a principalelor departamente ale unei companii.

Participanţii vor lua parte la sesiuni de traininguri, workshopuri, seminarii şi activități interactive pe teme precum CV Tips& Tricks, Personal Brand, Time Management, Presentation Skiils, ținute de profesionişti consacraţi în domeniile recrutării și consultanței în carieră , dintre care îi menționăm pe: Cristia Maksutovici, Adina Stroe si Corina Kottlar (de la Stefanini TechTeam), Bogdan Grigore, Iulian Olariu și mulți alții. Activitățile propuse reprezintă o șansă pentru participanți de a beneficia gratuit de orientare în carieră, de a discuta deschis, de a interacționa cu profesioniști.

Si un video-parodie-prezentare cu bebelusi, despre PDS 2011 :)

Citeste si asta

Live-blogging de la trainingul de publicitate online – ziua 1

Am ajuns la cursul lui Doru, sunt numai ochi, urechi si degete pe tastatura. Stati …

3 comentarii

 1. Buna :)
  Pentru a beneficia de traininguri e necesar sa studiezi la o facultate din Bucuresti?

  • Buna :)
   Sa fii student in Bucuresti nu e o conditie obligatorie, insa seria de traininguri tine cam 2 saptamani, cate 2 in fiecare zi. Iar in week-end e teambuilding :D
   Asa ca e preferabil sa ai doua saptamani libere sau sa fii din bucuresti :)

Comentezi ?