Home / Fun / Glume din online pe 1 aprilie

Glume din online pe 1 aprilie


A fost 1 aprilie, au fost glume, pacaleli, poante si minciunele in online. Unele mai bune, altele mai slabe sau evidente, au fost cateva care au “prins” la vizitatorii unici si naivi, care nu s-au prins ca vinerea trecuta cam toata lumea a respectat traditia de 1 aprilie.

Pana si petitia mea de anti 1 aprilie a prins la vreo 50  curiosi :D

Cateva din glumele pe care le-am gasit eu (si poate ma ajutati cu alte link-uri si glume) sunt de gasit si citit in articolul asta …

Pe .com a fost si mai distractiv. Au aparut si glume pe linkedin …

Si primul serviciu de “instant 3D e-mail Marketing” de la DotMarketing

 

Google a fost campion la farse. Intai cu Google Motion, optiune care permitea citirea mailurilor cu ajutorul camerei web, care poate interpreta gesturi si miscari ale membrelor

Adwords a venit cu propunerea de a afisa reclame pe dirijabile, Blimp Ads ! Au deja si cateva “impresii” de la clienti: “I was trying to watch a solar eclipse when a blimp ad blocked my view…and that’s how I signed up for my first yodeling lesson.Han X. — Aspiring yodeler

A continuat cu Meow me now, un fel de serviciu de localizare pentru pisica de langa tine. Un fel de fourSquare cu matrimoniale pentru matze si motani. Astept si varianta pentru caini, papagali si pesti piranha.

Pig Latin Voice Search – “What is Pig Latin you may ask? Wikipedia describes it as a language game where, for each English word, the first consonant (or consonant cluster) is moved to the end of the word and an “ay” is affixed (for example, “pig” yields “ig-pay” and “search” yields “earch-say”.

Plus jobul de auto-completer in “Mountain View, CA and obscure locations around the world”. Printre cerinte si aptitudini:

  • Willingness to travel (in order to provide local autocompletions) or relocate to obscure places like Nauru and Tuvalu to develop knowledge of local news and trends.
  • Certificate in psychic reading strongly preferred: palm, tarot, hypnosis, astrology, numerology, runes and/or auras

HootSuite a anuntat o clona de Angry Birds cu bufnite. Jocul pune accent pe  “Boss mode button to pretend you’re actually working” si “Analytics tools in-dash to track total hours of play, average flight time and aggregated Owl scores”

Mashable a venit cu infograficul (fara pacaleala) de mai jos,

Techcrunch cu lista celor mai mari pacaleli din 2011. Printre preferatele mele:

Google FriendShip e noua retea sociala, iar  BieberBeta stie mai multe decat Wolfram Alpha :))

 

Alte glume din online ?
Update: singurii cu concurs pe 1 aprilie care nu s-au tinut de glume, si dau iPad-ul pe bune sunt cei de la 2parale. M-am bagat si eu la concurs, puzzle-ul meu il gasiti aici

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

4 comentarii

  1. Bunescu s-a căsătorit cu Geo Atreides!

  2. Bre, ma stie lumea de serios. Normal ca m-au crezut. Eu nu mint niciodata. :)

Comentezi ?