Home / Diverse / Cine l-a votat pe Adrian Tutu la “Romanii au talent”

Cine l-a votat pe Adrian Tutu la “Romanii au talent”

Mie inca nu-mi vine sa cred ca reparul lacrimogen a castigat un concurs de talente recitand o poezie pseudo-patriotic-motivationala, in fata unui pusti cu voce de femeie (care este totusi o raritate), in fata unui Michael Jackson spalator de parbrize (cu o super voce) sau in fata celor de la Balance, care m-au lasat mut de uimire de fiecare data. Sau in fata barmanului-spectacol, care a venit de fiecare data cu ceva nou.

Ca tot se poarta exclusivitatile si goana dupa traficul de moment, iata cine l-a votat pe lacrimogenul prefacut, cu sapca :

Membrii PRM

La indemnul lui Vadim, care a vazut in steagul tricolor fluturat ostentativ pe scena un semn ca trebuie sa se apropie de electoratul tanar, ca pregatire pentru viitoarele alegeri din 2012. Nu e exclus ca la anu’, Tutu sa cante in deschiderea discursurilor tribunului, chiar inainte ca acesta sa-si ia medicamentele si sa urce pe scena.

Posibile titluri de mare succes in partidul Romania Mare si viitor imn in alegeri: “Hai sa-ntindem hora mare, PRM-ul la votare”, “E evident, Vadim are talent”, si “Uniti sa stam, PRM votam”.

Babele si mamele din lumea toataaaa

Saracu’ repar e orfan si munceste de cand era mic, saracu’. Uite cat e de umil, uite cum plange la televizor cand zice ceva de parinti, bunici si apartamentul mostenire.  A zis ceva si de Dumnezeu? Cum sa nu ti se rupa inima si sa nu pui mana pe telefon cand ii vezi sapca intr-o  parte ??? Cum ?

NLPistii

Trainerii motivationali si toti aia care pun botu’ la citate motivationale. “Sunt roman, deci pot” va deveni un fel de “esti mai puternic decat durerea”

Pitipoancele si fetitele de dorobanti

O suta doaujdemii de euro inseamna intrare si sampanie asigurata la bambu, deci tutulica e clar o prada buna. Ala micu’ cu voce pitigaiata e inca minor si nu are carnet de Bentley, iar Maical are deja nevasta si copil. Ceilalti n-au sanse sa devina niste Codrini, poate doar nenea invartitorul de 600 de ori ar putea fi un Irinel 2…

Si o monstra de “talent adevarat”.

“Acum văd o pi.dă, mi-a zâmbit frumos / Ceea ce mă face să mă-ntorc pe dos / Așa că mai beau puțin și vă las / Să petreceți, nu e târziu, uită-te la ceas ”

Castigatorii mei, pe merit, si in viziunea lui Andi Moisescu

Inspirat de articolul asta

Citeste si asta

De ce a pus PRO TV-ul twitterul la emisiuni

Cateva variante, unele partial adevarate: Pentru ca s-a uitat cu jale pe Zelist, la cei 30.000 de …

9 comentarii

  1. auras zi daca ma lasi sa injur. te rog io frumos. simt nevoia sa zic cateva de dulce despre ipocritu ala de tzutzu inca de cand a trecut in semifinala!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. un prefacut si un nemernic. Asta voteaza romanii: telenovelele, cazurile sociale, sau cine se vinde cel mai bine. Tutu a stiut cum sa se vanda. Bagati mare acolo, ba ca e orfan, ba ca are un simt patriotic. rupeti tata ca tine la babe si la lesinatele de 15 ani. votati orice..numa talentu nu. ca ce mama naibii, unde va credeti..doar nu e concurs de talente.

  3. sa-mi bag cateva stelute in adrian tutu si sa stelutastelutastelutasteluta toate stelutele din lume!

Comentezi ?