Home / Evenimente / Cum va fi diseara la RoBlogFest …

Cum va fi diseara la RoBlogFest …

Guest-post scris pe aiped de catre o cititoare abonata si prin mail, vrajitoarea Tuborghela Zelist din Yahoonestii de Jos, dupa o sedinta de spiritism si ghicit in pixeli morti in diagonala unui monitor de 14″.

Tuboghela este singura vrajitoare cu matura cu touchscreen si lidera inconstestabila a cititului in carti de tarot cu bloggeri, in zmalt de cafea pe facebook si descantece cu hastag.

Iata si previziunile Tuborghelei:

 • Toti blogarii vor primi de la hostese (doamne-ajuta sa fie ca cele de anul trecut ) traditionalul sticar cu metropotam si un prezervativ cu IE9. Prezervativ care nu va fi folosit nici dupa petrecere, pe motiv ca nu merg cu chilotii cu XP. Altii nu-l vor folosi pentru ca sunt fideli brandului Durexzilla sau ChromePlus.
 • La intrare, aceleasi discutii: “Cum adica nu sunt pe lista? De unde sa stiu ca trebuia sa ma inscriu pe site? Ai vazut cum arata? E ROZ ! Stai asa, tu stii ce trafic am eu ? Vrei sa sun la analytics ? “
 • Coada la garderoba va intrece chiar si numarul de inscrisi la Drumul Mingii. Asta patesti daca pui Roblogfestul dupa deschiderea H&M, toti s-au dus sa-si cumpere tzoale din banii de adsense.
 • Premiul pentru cel mai optimist blog nu se va duce la Stefan Murgeanu, ci la Bobby Voicu, care este foarte increzator ca va reusi sa aduca site-urile Intact pe traficul cel bun.
 • Cel mai bun blog de muzica se duce la Chinezu, pentru prestatia din laptarie :))
 • Blogul de fashion va fi castigat de esarfele lui Florin Grozea in colaborare cu ochelarii mari de hipster
 • blogatu va castiga categoria “blog de film” pentru Blogatu Live TiVi, sau cum i-o fi zicand. La decernarea premiului, va citi de pe un biletel scris de acasa (de toata echipa) urmatoarele cuvinte “ftenchiu for uatcing blogatu. linc ixcengi mi uants pliz”
 • Atractia serii nu va fi insa blogatu, ci icoana sfantului Pintica cel #Haded, care s-a stins  din lumea blogosferica la numai 4 ani (si ceva) de mancat online rahat cu pixeli pe blog, cu pretentii de expert in uindos si antreprenor. Nu-i nimic, mai are padurea mlastini. Toti vor dori sa faca poza cu maimuta. Pardon, icoana
 • Costin va veni in SilverChurch cu tricou cu “Bloggerii au talent. Unii, si motocicleta”
 • De la petrecere nu va lipsi Adi Ciubotaru, care va anunta in exclusivitate titlul noii sale carti: “Haremul, intre succes si obligatii”
 • Plictisit de viteza cu care se trece de la o categorie la alta, Andrei Crivat face repede o pizza din doua prajiturele si juma’ de bere. Yes, he’s that good.
 • Toata lumea asteapta sa vada daca FatadinPort si Bad Pisi vor veni sau nu cu bluze decoltate. Ah, da. Si sa rada Piticu !
 • Berea se va termina pe undeva pe la ora 12, semn ca a venit toata lumea nebauta de dimineata.

Alte informatii in EXCLUSIVITATE gasiti si pe blogul prieten veveve hoinaru punct ro

PS: reveniti si maine, se dau niste AurasBlogFest Awards :d

Citeste si asta

Se intampla sambata asta

Primul mare eveniment, la nivel national: mult-asteptata actiune de impadurire organizata de catre prietenii de …

17 comentarii

 1. Uau, hai ca am tras un ROFL, o burta de ris buna. Apropos in aceeasi idee am facut si eu logoul asta, ce zici eh? >> http://bit.ly/gMQvCE Te place?

 2. E ok, dar daca era la caterinca, il si puneam pe blog :D

 3. Cum le stie Auras pe toate, ca un om mare :)))

  Voi nu sunteti normali

 4. Corina, eu nu stiu d’astea. Tu n-ai citit atent, n-ai vazut ca e guest post ? :))

 5. baaaaaaai, ti-am dat block, unfollow, unfriend, te-am scos din reader si din blogroll, ti-am spart si anvelopele la masinaaaa…. :D :)))))))))

  cum adica Bobby, de ce Bobby? GOD, why Bobby? :D :)))))

 6. Yep, I LOLed. With conviction! ^^

 7. Bai, culmea. Am ajuns la 11:30…CU decolteu. Missed it!

Comentezi ?