Home / Fun / Miss Twitter : Juriu si ceva regulament

Miss Twitter : Juriu si ceva regulament

Dupa indelungi negocieri pe messenger si completat clauze de parteneriat cu asociata mea Ruxa (lol), am stabilit de comun acord viitoarele directii de dezvoltare ale proiectului web 2.0, numitul “Miss si Mister Twitter”.

In mare, detaliile organizatorice sunt similare cu cele de la MisterTwitter

Desfăşurarea concursului

  • Liber la propuneri pana in seara asta. Adica miercuri 2 februarie. Fete inca se mai gasesc
  • Start voturi de maine incepand cu ora la care o sa ma trezesc de dimineata (7 si ceva sau 8), pana duminica seara. Primele  15 in ordinea voturilor intra in semifinala.
  • Semifinalistele vor avea parte de prezentări ceva mai detaliate decât nume, username şi adresa blogului – pentru cine are. Va exista un set de întrebări standard pentru fiecare. Întrebările vor fi concepute de juriu, iar juriul va fi nemilos!
  • Maxim 10 intrebari pentru semifinaliste. Cred.  Raspunsurile vor aparea pe aici pe blog, sau pe blogul fiecareia.
  • Dupa raspunsuri si intrebari, alt vot, 7 finaliste

Finala

Aici incepe partea si mai distractiva.  Cele 7 dive vor fi “interogate”  de cate un membru al juriului, care  de abia asteapta sa le ia la intrebari pe blogurile personale, iar fetele pot sa raspunda si cu replici tip “daca o sa fiu aleasa miss  voi aduce pacea pe twitter”. Asta ar dura cam 3-4 zile. Nu pacea, faza cu intrebarile

Miss Twitter

Sunt 7 membri in juriu. Mix de vot si Juriu. Asta inseamna ca cine va convinge (sa stiti ca sunt mituibil, discutam pe privat) cel putin 4 membri sa o voteze, are sanse sa castige titlul de Miss Twitter.

Vor mai si alte premii traznite, in functie de ce ne trece prin cap. Si de sponsori. Lasati bugetele de marketing sa vina la mine, idei avem destule :)

Juriul concursului

Aplauze pentru ArhiAlex NegreaAndrei CrivatHoinaru, Claus (Aiurea) si Andrei Cismaru. Hai fie … si 2 palme pentru mine

Reguli

  • fiecare concurenta se poate autopromova cum doreşte pentru a căpăta un capital suplimentar de simpatie. Atentie la spam !
  • cate un vot/IP
  • ideea e să ne distrăm, deci nu ne certăm. Si sa gasim NextTwitterTopModel :P
  • Orice probleme nu se pot clarifica prin DM-uri şi telefoane de ameninţare vor fi semnalate juriului, iar acesta va decide modalitatea lor de rezolvare
  • reveniti pe blog, s-ar putea sa mai apara reguli sau noutati pe parcurs. sau poze cu tricouri ude (doamne-ajuta)

Despre premii  si sponsori

Premiu 1 : Un Day Pass in valoare de 35 de euro oferit de Body Art Wellness Club, cu care castigatorul poate beneficia de acces valabil 24 de ore, cu acces la sala incluzand toate clasele cat si la piscina, jacuzzi si saune.

Premiu 2: Cod de discount in valoare de 280 de lei oferit de www.xtensii.ro, magazinul cu cea mai variata gama de extensii de par naturale si accesorii.

Premiul 3Manly.ro – revista online dedicată exclusiv bărbaţilor, acceptă că viaţa acestora ar fi lipsită de acel je ne sais quoi dacă n-ar exista femeile. Aşa că hotărăşte să premieze primele trei domniţe din clasament cu produse cosmetice, plus nişte premii surpriză. Vă urăm spor la admirat şi la votat!

Premiul4: Orhideea SPA – oferă, de asemenea, un premiu ce constă într-o zi de răsfăţ: acces la Tepidarium, Auditorium şi la Aria de Relaxare şi, în plus, la alegere, una dintre următoarele terapii: masaj de relaxare, masaj indian al scalpului şi feţei, Aroma Feet Ritual sau Hot Stone Back Massage.

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …