Home / Evenimente / Heineken Mansion e raiul microbistilor

Heineken Mansion e raiul microbistilor

Si eu am fost acolo.

Avertisment: daca iti place berea si te oftici usor, nu citi acest articol. Revino maine sau pregateste-te cu niste beri de concurs. Daca-ti place berea si fotbalul, continua sa citesti  :))

De ce zic asta ?

Uite cateva motive, pentru care Heineken Mansion e raiul pe pamant (in Pipera, ca sa fiu mai exact) pentru microbistii pasionati de bauturi pe baza de hamei.

1. Limuzina Heineken. Arata si mai bine cand esti inauntru :D

Aseara mai lipseau niste iepurasi  silionati si hip-hop, si eram cu totii ca in melodia aia cu “i’m a P.I.M.P“.

2. Heineken Mansion

Citez din comunicat “Heineken Mansion este o vilă modernă, spațioasă, în care, timp de două zile, în săptămânile în care se desfășoară meciuri UEFA Champions League, câștigătorii campaniei Heineken “Fii printre stelele din UEFA Champions League” vor locui și vor avea parte de o experiență fotbalistică VIP, într-un cadru inedit. Asemenea edițiilor precedente, experienţa digitală este pilonul principal al promoţiei şi în acest început de sezon fotbalistic de top, prin site-ul deja cunoscut

5 dormitoare pentru viitorii castigatori la viitoarele promotii, televizor full HD de 127cm si muuuuulta bere. MULTA. M-as muta acolo cateva week-enduri … Hâc !

[mudslide:picasa,0,aurasmihai,5576787656079554097]

3. Walk-in fridge

Stiti reclama de mai jos, cu tipii care urla de fericire cand vad frigiderul plin cu bere ? Ei bine, ceva similar ni s-a intamplat aseara, pe bune.

Cam asa a fost si la noi. Doar ca noi n-am tipat. Prea tare. Era prea multa bere. Decat 2 pereti PLINI cu HEINEKEN. Vreo 2000 de sticle.  Si playstation 3. Si masa de futsal.

[mudslide:picasa,0,aurasmihai,5576788132858857761]

4. TV Full HD – 127 cm. Atat

Mai multe nu zic. Doar ca Heineken Mansion e o experienta. Si ca merita sa stai chiar si o noapte, nu mai zic de week-end-urile acolo, oferite ca premii in campanie

PS: multe poze aici + hastag

Si un video cu Piticu :))

Citeste si asta

Radlerul nemtilor si radlerul nostru

Povestea berii cu lamaie (sau Radler, cum i se spune mai des) a inceput undeva …

Comentezi ?