Home / Personal / Cum mi-am petrecut 1 aprilie

Cum mi-am petrecut 1 aprilie

Ziua de ieri a inceput ca si orice alta zi normala, cu multe spamuri. Cel mai simpatic vine de la un domn care este presedinte si militeaza online trimitand mailuri cu agramaticalitati prin formularele de contact.

Mai jos este mailul, daca vrei si video intra pe iutub, (mancati-as) si cauta-l dupa renume.

81227165

marriedDupa care, ca tot am vazut ca e la moda sa-ti schimbi statusul de facebook, mi-am zis sa fac niste glume web 2.0 si ma insor. (mama, daca ma citesti, sa stii ca articolul asta e un pamflet, n-am de gand sa ma insor prea curand. vorbim acasa)

 

married2N-au trecut nici 5 minute si fanele au dat alarma, comentarii peste comentarii (1 la numar) si mesaje private (fara numar). Asa ca am decis sa-mi iau inima in dinti si sa spun adevarul si numai adevarul, pana cand un server picat ne va desparti.

Da, sunt workaholic.

N-a fost cine stie ce farsa, dar macar ne-am distrat.  As vrea totusi sa precizez ca ideea cu schimbarea statusului pe Facebook nu este ideea mea, ea a fost implementata cu succes inaintea mea de catre Ileana Ghita.  Domnisoara este recunoscuta in blogosfera si pentru abilitatea cu care nu scrie pe blog, dar face ravagii pe Facebook, sau pe blogul altora :D

Urmatoare retea sociala : Twitter

Unde mesajul “RT @Dinupatriciu am cumpărat @3nerpunctro” a facut ravagii. 3 @-uri, multumesc.

Urmatoarea tinta : Yahoo Messenger

Statusul “Mi-am luat masina http://bit.ly/9hGJG6” a pacalit 60 de oameni, din care vreo 14 au avut curajul sa recunoasca si 4 au preluat mesajul mai departe. CTR bun.

Faza cea mai tare vine abia la sfarsit. Impreuna cu  4 prieteni am pus la cale o farsa pt o cunostinta despre care stiau ei ca participa la tot felul de concursuri. Si cum pe mine ma cunostea cel mai putin, am fost de acord sa fac pe dj-ul. Ignorati aaa-urile, improvizam si ma chinuiam sa nu rad :))

Ce a iesit, este in fisierul audio de mai jos, dati play.


PS1 : Voi ce farse ati facut sau in ce farse ati picat de 1 aprilie ? Leapsa, pentru cine doreste, cu trackback aici

PS2 : Uite ce au facut si niste baieti, niste incepatori …

http://www.google.com/romance/

http://googleblog.blogspot.com/2010/04/different-kind-of-company-name.html


<div class="ssg-gplayer"> 

<div class="title">EXAMPLE TITLE(taken from text between the anchor tags)</div>

<embed type="application/x-shockwave-flash" src="https://www.google.com/reader/ui/3247397568-audio-player.swf?audioUrl="[HTTP://EXAMPLE.COM/TEST.MP3]" width="[PLAYER WIDTH]" height="[PLAYER HEIGHT]" allowscriptaccess="never" quality="best" bgcolor="#[HEXCOLOR]" wmode="window" flashvars="playerMode=embedded" />

</div>

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

Comentezi ?