Home / 3ner.ro / Proiectul Mai Bine, conferinta Good Job

Proiectul Mai Bine, conferinta Good Job

Proiectul MaiBine face parte dintr-o serie de proiecte speciale in care am decis sa ma implic pe partea de online, pentru a creste brandul (si traficul, de ce sa nu recunosc) 3ner.ro si pentru a scoate la lumina evenimente care pot aduce un plus de valoare prin calitatea continutului, interactiune si dezvoltare personala continua.

Primul pas a fost facut deja : Prima editie a proiectului Good Job, care se va desfasura pe data de 2 iunie, de la ora 19:00 la Orange Concept Store .

Scopul proiectului :  Ajutarea celor in cautare de (primul) loc de munca si sfaturi pentru cariera

In cadrul Good Job vor fi abordate urmatoarele subiecte:

  • Importanta fiecarei etape din procesul de angajare
  • Obiectivele clare maresc sansele de succes
  • Pregatire VS experienta – ce prefera angajatorii?
  • Cunoasterea drepturilor si obligatiilor din contractul de munca – centura de siguranta a angajatului! (responsabilitate fata de angajator)

Invitati vor fi Stefan Murgeanu – autorul cartiii Concediaza-ti-seful.ro si Mariana Frincu – project Manager Myjob

Detaliile complete sunt pe pagina speciala de pe 3ner, discutiile de dinainte si dupa pe forum

Ideea nu-mi apartine in totalitate, Iulian de la CSG m-a sunat intr-o zi sa imi propuna un parteneriat cu 3ner, si cum aveam in gand exact acelasi gen de eveniment (printre care si TED Romania) iar Iulian s-a dovedita fi un tip super deschis la sugestii, cu care m-am inteles perfect din prima (weird, ha ?), am hotarat sa pornim impreuna la drum cu proiectul Good Job.

Daca se va dovedi o idee buna si proof of concept-ul de marti va iesi bine,  avem deja pregatite planurile pentru editiile 2 si 3.  Este primul proiect in care ma implic in organizarea efectiva pe online si nu numai, dupa Personal Development School 2008, sper sa iasa bine, oamenii sa fie multumiti si sa plece cu informatii concrete si utile, si sa transformam MaiBine intr-un eveniment national de dezvoltare personala de succes

Gata, am scris indeajuns, restul ramane secret pana data viitoare :)

Citeste si asta

Se intampla sambata asta

Primul mare eveniment, la nivel national: mult-asteptata actiune de impadurire organizata de catre prietenii de …

Comentezi ?