Home / Chestii misto gasite pe net / Ce am citit si mi-a placut

Ce am citit si mi-a placut

Sa fii blogger de calatorie se pare ca nu e chiar atat de usor pe cat pare. Mult timp petrecut in aeroporturi, autogari, autobuze, stat treaz pana la ore neobisnuite, fuga dupa subiecte, mult timp pierdut pentru scris articole pentru blog, colaboratori, ebook-uri sau alte proiecte de freelance , toate se numara printre dezavantaje “greutatile meseriei” de blogger (international) de travel.

7 ‘digital nomads’ explain how they live, work and travel anywhere in the world

Avantajele sunt mai vizibile :) 

Peste 30 de scenarii ale unor filme foarte cunoscute, printre care “Wolf of Wall Street”, “Gravity”, “12 years a slave”, “The Croods”, “Dallas Buyers Club”, “Frozen” sau “Despicable me”. Eu am descarcat vreo 10, incerc sa-mi fac timp sa le citesc, sa inteleg mai bine modul in care se aseaza pe hartie desfasurarea unui film, inainte sa inceapa filmarile. 

14 Kickstarter Projects We’re Excited for in 2014. Mi-au placut ideile de la FlyKly Smart Wheel, un proiect care isi propune sa transforme roata normala de bicicleta intr-una electrica si Macaw – Visual Web Design Tool, care a primit deja toti banii de care avea nevoie. Iar Fuse – Car App mi se pare o idee atat de buna, incat va deveni standard, in cativa ani.

“A small device connects to your car’s diagnostics outlet and syncs with an app that gives you all of your car’s data, such as location and fuel level. With this information, you can organize carpools more easily, track your trips for stops and costs, and even keep tabs on your teen driver.”

Ceva pentru printesele prea visatoare si mofturoase: Your Life Isn’t A Disney Movie: Why Women Shouldn’t Hold On To The Image Of The Ideal Man

Cateva predictii despre zona de publicitate online, despre subiecte care ne dor. 

Există un brand de bere care se numeşte Molson Canadian, care are o campanie la Soci (locul de desfasurare al Jocurilor olimpice): un frigider care ofera bere gratis, dar doar daca esti canadian si iti scanezi buletinul.

Daca ar fi fost romani, in 5-10 minute ar fi aparut imediat, langa frigiderul de bere, un roman care ar cere bani ca sa scanezi cu buletinul lui. Mda. Uneori e bine sa fii Hrusca: bere gratis si LER tot anul. (are dubla cetatenie: romana & canadiana)

Agregatorul Viralnova.com s-a lansat prin mai 2013, are cate o suta de milioane de vizitatori (atrasi de titlurile tip “n-o sa-ti vina sa crezi/acest pisoi o sa topeasca inima oricui”), face in jur de 400.000 de dolari/luna, are un singur angajat si ar cam vrea sa se vanda pentru cateva milioane bune. De dolari. O noua reteta 2.0 de succes sau oportunism de moment ?

Life Advice: celebrate average more. Mi-a placut ce zice Eugen, te face sa te gandesti putin la goana dupa titlul si pozitia de expert, guru, ninja, mogul, cel mai cel din parcarea blocului.  

“Treaba pe care mulți dintre oameni nu o realizează este că nu putem toți fi cei mai bine, nu putem ajungem toți celebri și bogați și că, tot ceea ce poți face pentru a nu te considera un ratat la bătrânețe, este să fii cel mai bun TU.”

Average is not a bad thing.

Citeste si asta

Ce am citit si mi-a placut in ultima vreme

Daca ar fi sa ne luam dupa articolul asta, luptele de la varful Twitter sunt …

Comentezi ?