Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Te iau cu mine la URSUS escape room daca ma ajuti sa rezolv misiunea secreta
Home / Evenimente / Te iau cu mine la URSUS escape room daca ma ajuti sa rezolv misiunea secreta

Te iau cu mine la URSUS escape room daca ma ajuti sa rezolv misiunea secreta

Lucrurile stau cam asa: am primit o invitatie la URSUS escape room, insa intrarea este conditionata de rezolvarea unei misiuni secrete, pentru care am primit cateva indicii ajutatoare.

Cum eu sunt destul de ocupat si un pic ruginit, de cand n-am mai fost la o vanatoare de indicii, am nevoie de ajutor din exterior, sa pot descifra indiciile care ne permit accesul in escape room-ul real, de la THE CODEX. 

Am primit aprobarea ca pot fac indiciile publice, asa ca, drept premiu pentru ajutor si indicatii, voi alege dintre comentariile la blog 3 sau 4 persoane care ma vor insoti la URSUS Escape Room, in data de 9 sau 10 septembrie, pe seara.

Pentru a da fiecaruia o sansa egala, fara spoilere, comentariile vor fi tinute sub aprobare pana miercuri, 6 septembrie, ora 24, cand le voi aproba si cand voi anunta castigatorii.

Atentie: comentariile de pe facebook (contul meu sau pagina blogului) nu vor fi luate in considerare, din motivele de mai sus.

Iata si indiciile, intr-o ordine random. Fie ca cei mai inspirati sa … imi zica si mie care e “parola”!

 

6 comentarii

 1. Alexandru Neagu

  Salut! Parola ar fi ENTER escaperoom.momente.cool SITE.

 2. Ana-Maria Petrescu

  Mesajul de pe cartonasul negru spune asa:
  “Agentia secreta URSUS in atentia tuturor agentilor operativi. Nume de cod inseparabilii. Ti se solicita ajutorul in cadrul unei misiuni ultra secrete. Pentru a evita interceptarea acestui mesaj de catre inamic mai multe misiuni false au fost plasate la deruta in interiorul acestui plic. Citeste cu atentie plicul marcat misiuni incheiate. Ignora plicul marcat misiune secreta.”

  Folosind Misiuni Incheiate si foaia cu asocierea intre misiune si cuvinte reiese codul de mai jos:
  “ENTER escaperoom.momente.cool OPEN SITE” (adica sa introduci adresa data de ei pentru a accesa site-ul camerei).

 3. Alexandru Iordache

  Pe hartia neagra scrie sa ignori “misiunea secreta”
  Prin combinarea “misiuni incheiate” si cea ramasa se citeste:
  enter escaperoom.momente.cool open scrisoare simboluri site ignore other envelope
  Deci cheia este site-ul in sine “escaperoom.momente.cool”

Comentezi ?