Home / Filme / Cateva observatii din “Frumoasa si bestia”

Cateva observatii din “Frumoasa si bestia”

Direct in subiect, fara lalaiala:

  • Disney a dat inca un recital de grafica digitala, ca sa arate tuturor care e nivelul de profesionalism si atentie la detalii de platou, coplesitoare mai ales in scenele din palat (cateva exemple). Fiecare lumanare, fir de praf si pixel e la locul lui, ca prin magie. 
  • Toate obiectele de epoca, aranjate cu gust si atentie prin tot palatul, mi-au adus aminte de alta casoaie, mult mai aglomerata. Asta e diferenta dintre o familie de nobili si una de neghiobi.
  • Observata de Emil: in film se gasesc elemente traditionale romanesti, semn ca, in sfarsit, munca regizorilor si scenaristilor post-decembristi incepe sa castige influenta la Hollwood: exista o scena in care se mananca ciorba! (gurile gastronimice zic ca ar fi supa de rosii, dar asta e doar un detaliu). 
  • Ca tot suntem la apropo-uri,  romanii de la Disney au incercat sa umanizeze atata de mult bestia incat seamana a combinatie de Sandu Lungu cu capul lui Remus Cernea mai paros + coarne.
  • Face ce face Emma Watson si ajunge tot intr-un castel plin de magie. Acum canta mult si prefera barbosii. 

Filmul „Frumoasa si Bestia” va avea premiera pe 17 martie 2017, in format 3D (subtitrat si dublat), IMAX 3D (subtitrat) si 4DX 3D (subtitrat si dublat).
Eu prefer mereu varianta cu subtitrare si voci originale. 

Citeste si asta

Super campanie Disney pe Vine.co

Pentru non-hipsteri: vine.co este o aplicatie gratuita (iOS sau Android) cu care poti sa faci …

2 comentarii

  1. Trailerul in romana e sinistru de terifiant, cu vocile alea

Comentezi ?