Home / Chestii misto gasite pe net / Super campanie Disney pe Vine.co

Super campanie Disney pe Vine.co

vine disneyPentru non-hipsteri: vine.co este o aplicatie gratuita (iOS sau Android) cu care poti sa faci clipuri scurte, de maxim 6 secunde.

Revenind la Disney, compania a lansat un super concurs (“Vine Your Disney Side”) prin care vrea sa-si incurajeze fanii sa-si creeze propriile filmulete inspirate de lumea Disney, indiferent ca e vorba de parcurile de distractie din toata lumea sau despre personajele din filme sau desene animate.

Dupa ce posteaza filmuletele pe #DisneySideContest si urmaresc @DisneyParks pe twitter,  concurentii intra intr-o tragere zilnica la sorti, in urma careia poate sa castige 1000$ si includerea in “the featured list”.

Si cum asta nu pare indeajuns de bine …  “the creator of each featured video will also receive the chance to win a vacation to Disneyland Resort or the Walt Disney World Resort and a $10,000 commission to create a series of Disney Side videos”.

Magia Disney: faci un video de 6 secunde si poti sa castigi 1000 de dolari.

Campania se incheie pe 31 octombrie, timp destul pentru mine sa-mi instalez vine-ul, sa sterg de praf macheta lui Donald Duck si sa ma gandesc la un vine traznit si inspirat.

Ca astea:

via

PS: 35.000 de dolari, atat are Disney de dat doar pe premii.

Citeste si asta

De ce a interzis Disney accesul cu selfie stick-uri in parcurile de distractie?

Motivatia oficiala ar fi aceea de safety hazard, pentru a preveni eventuale accidente care ar putea sa …

2 comentarii

  1. O ocazie perfeca sa-i pui pe ai mici sa-si arate creativitate :D sau pe cei dornici sa-si aminteasca de copilarie…

Comentezi ?