Home / Diverse / Cum se poate citi mesajul BOR, daca se adreseaza unui PSDist sau protestatar

Cum se poate citi mesajul BOR, daca se adreseaza unui PSDist sau protestatar

Pentru ca Biserica Ortodoxa Romana si al ei preafericit peste sef de trib Daniel sunt o adunatura de curve personaje cu interese spre buzunarele celor ce detin puterea, banii sau atentia publica, mi-am intrerupt  pauza de blogging constant pentru a traduce mesajul duplicitar de aseara, atat de abil construit, incat poate fi interpretat in minim 2 moduri diferite, in functie de cine citeste, ce interese are si in ce realitate se invarte. 

Sau in functie de cine castiga lupta asta cu ordonanta hotilor. 

Mesajul original, cu tot cu hashtag-uri, de pe contul de Facebook al agentiei de stiri (?!?) Basilicaca.

“În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de #pace, adică de toți aceia care pot preveni sau aplana conflictele între oameni, în societate sau între popoare. Adesea există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la #Dumnezeu și care pacifică patimile egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite. Să ne rugăm mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților care au fost făcători de pace să aducă pace, ocrotire și #armonie în familie, în societate și, mai ales, între popoare în lumea de astăzi” #PatriarhulDaniel.

Daca esti PSDist si/sau functionar public (primar, consilier, etc) cu gandul la furat pe reprize de maxim 200.000 lei:

“În contextul lumii de astăzi, in care iohanisti si pnlisti ies in strada si fac galagie ca sa dea jos guvernul  ales prin vot, care ne-a promis atatea (apropo, mai e de lucru la catedrala + niste biserici la tara), avem nevoie mai mult ca oricand de Dragnea si ceilalti din conducerea partidului, adica de toti aceia care pot preveni judecatorii si DNA sa bage la bulau politicieni, ca sa ii scape pe ei si ai nostri (sa nu-l uitati pe IPS Teodosei, audiat de DNA ), atunci cand se baga mana in banii publici ai societatii sau in fondurile europene venite de la popoarele din UE. Adresea exista violenta si tulburare pentru ca huliganii aia nu inteleg sa stea dracu’ in treaba loc si sa-i lase pe hoti sa fure in pace, pentru ca voturile au venit si de la #dumnezeu (prin preotii care spuneau babelor cu cine sa voteze, dreapta-jos, stiti voi) si care pacifice patimile egoiste ca abuzul de putere al lui Iohannis, (cand a venit la guvern sa impiedice publicarea ordonante de dimineata, asa ca s-a publicat noaptea, ca hotii) si de profit material fara limite, ca ce mai e in zilele noastre o spaga de 45.000 de euro (200.000lei), cand ai un mandat de primar de 4 ani.  Sa ne rugam mai intens la dumnezeu, maicii domnului care are gradina intre carpati, si tuturor sfintilor aia multi din calendarele care se pot cumpara doar din biserica, rugam oamenii simpli sa ramana ocupati cu ochii in icoane, cat timp fura colegii si prietenii nostri din PSD de la bugetul local si din cel national. Bla, bla, bla, ciocu’ mic, liniste si pace, ca nu se poate fura cu atatia oameni cu ochii deschisi. #diezpatriarhul. 

Daca esti protestatar sau nu esti de acord cu ordonanta hotilor, biserica are un mesaj si pentru tine, trebuie doar sa inchizi ochii si sa-l citesti:

“In contextul lumii de astazi, framanata de neintelegeri si scaderea increderii si donatiilor la biserica, avem nevoie mai mult ca oricand de donatii si oameni care sa poata face liniste, adica de toti aceia care dau bani pe pancarte in loc de lumanari. Adesea exista violenta si tulburare pentru ca oamenii nu au pacea unui guvern poate sa fure usor-usor, cu ok de la #dumnezeu, si care pacifica  toate furturile egoiste ca abuzul de putere si profit material cu limita pana la 200.000 lei (pana si noi, popii, avem o limita, banii astia ii strangem abia in 2-3 ani, moneda cu moneda). Hai mai bine sa va adunati in biserica, sa va rugati lui dumnezeu, maicii domnului si tuturor sfintilor care nu vor anula ordonanta aia, dar macar iti vor da un sentiment de liniste sufleteasca, ca macar ai facut ceva impotriva hotilor, care deja tremura pentru ca tu ai spus o rugaciune in genunchi si ai cumparat 2 lumanari, una pentru morti-masii de muscacios mincinos, alta pentru vii…torul de cacat in care o sa ajungem daca hotii (care au micsorat banii pentru culte) vor reusi sa dezincrimineze abuzul in serviciu si vor face spaga legala,  atat in familie, pentru furturi pana la gradul 2 de rudenie, si, mai ales, intre popoarele care ne dau fonduri europene in ziua de astazi. #patriarhuldaniel, adevaratul dictator cu mustata. 

 

Citeste si asta

Miza si problemele orei de religie

Pe langa “milioane de copii vor ramane fara indrumare spirituala, cunostinte de baza, valori morale …

Comentezi ?