Home / Diverse / “Rogue One” e fix ce trebuie

“Rogue One” e fix ce trebuie

Vazut, placut, nu-mi mai ramane de facut decat sa scriu un articol fara spoilere, ca sa nu-mi sara jumate de internet in cap, in timp ce cealalta jumatate isi comanda popcorn si priveste “show-ul”.

Nu stiu daca e cel mai bine realizat film din seria Star Wars, dar sigur e cel mai bun din ultimii ani. Are toate elementele esentiale universului creat de George Lucas, nealterat de achizitia de catre Walt Disney (cum ar fi sa vezi 2-3 minute de musical cu storm strooperi cantand si dansand in sincron ?). 

 

Scene spectaculoase, zeci de nave imperiale implicate in lupte, actiune care se dezvolta in mod natural, cu cateva puncte de inflexiune importante, credibilitatea actorilor principali (imperiali sau ca parte a rebeliunii), la care se adauga aparitia lui Darth Vader si un final intens si neasteptat, diferit de cliseele clasice care bubuie de optimism.  

Nerdgasm.

Trailerul oficial mai jos, e deja in Cinema City-urile din toata tara. Sper sa mai prindeti locuri, ca multe bilete s-au vandut in avans, cu programare. Eu l-am vazut la IMAX, acum sunt curios cat de bine s-ar vedea/simti in fomat  4DX 3D (Mega Mall Bucuresti, City Park Mall Constanta, Shopping City Timisoara).

Citeste si asta

Ice Age 4 pentru Kinect

Da, chiar exista. Poti sa sari cu schiurile, poti aluneca pe greata, poti “zbura” printre mormanele …

2 comentarii

  1. Toti mor si printesa pleaca cu planurile. Eu atat am retinut. :)

Comentezi ?