Home / Chestii misto gasite pe net / Idei de cadouri pentru fanii Star Wars

Idei de cadouri pentru fanii Star Wars

Cu ocazia zilei internationale si neoficiale a Star Wars, eram curios sa aflu ce produse inspirate din universul intergalactic ar putea cumpara fanii seriei.

Am gasit mai multe produse decat ma asteptam, in categorii care variaza de la figurine pana la carti si imbracaminte.

Ce am vazut eu si mi s-a parut interesant sau amuzant.

carte star wars enciclopediaO enciclopedie completa de Star Wars. 1408 pagini de informatii, curiozitati si imagini cu si despre personajele SW. 525 lei.

Set constructie LEGO Star Wars AT-AT si CD muzica GOLD internationala CADOU

Set de constructie LEGO Star Wars a robotului AT-AT. Pentru cine o avea indeajuns de mult timp liber, nervi si rabdare sa asambleze cele 1138 de piese. Fara nici o legatura directa, cine da 574 lei pe setul Lego, primeste si un CD normal, non-lego, cu muzica lui Carlos Santana.
star-wars-rebels-masca-darth-vader_1_produs

Masca Star Wars, buna pentru Halloween sau ComicCon. Nu contine raguseala. 48 lei.

star-wars-sabie-electronica---yoda_1_produsSabie electronica de cavaler Jedi, pentru luptele intergalactice. In pretul de 122 lei sunt incluse si niste sunete. De portofel gol si de uimire. memory stick chewbacca

Memory stick cu Chewbacca. 8 Gb de monstrulet portocaliu costa 70 lei, transportul e gratuit. Cui nu-i place de blanos, poate sa cumpere varianta de stick 8 GB cu Yoda.

costum de yoda copii

Costum de Yoda pentru copii de 2-3 ani. Daca nu vrei sa-ti imbraci copilul intr-un personaj cu urechi mari si cuvinte inversate, ar mai fi vreo 30 de alte variante.

Cam atat. Spor la cumparaturi.

Citeste si asta

Ice Age 4 pentru Kinect

Da, chiar exista. Poti sa sari cu schiurile, poti aluneca pe greata, poti “zbura” printre mormanele …

Comentezi ?