Home / Diverse / Jos mafia evazionista a baietilor care livreaza pizza!

Jos mafia evazionista a baietilor care livreaza pizza!

La asta cred ca s-a gandit noul ministru de finante, proaspat detinator al locului doi din cadrul concursului “sunt mai prost ca predecesorul meu”, initiat inca de acum 3 ani, la palatul Victoria. Pe locul intai, la mare distanta, se afla invincibilul Xeroxel Ponta, campion absolut la ipocrizie, prostie si minciuni dovedite.

Conform ziare.com, intrebat insa cum poate fi dat acestuia bacsis fara sa primeasca bon fiscal, ministrul a raspuns: “Daca doriti sa lasati un bacsis, mergeti la unitatea respectiva, iar acolo, pe casa, bate bonul fiscal, bacsisul respectiv, si asta este. Sau cu taxiul, vreti sa ma intrebati si de taxiuri, daca mergeti cu taxi?”

Actualul ministru de finante se pricepe foarte bine in domeniul afacerilor cu restaurante, reusind sa ia chirie doar 5000 de euro de la restaurantul cu zero activitate al mamei sale.

Ca urmare a vastei sale experiente de luat bani de la altii fara sa munceasca pentru ei, domnul Eugen Teodorovici si-a dat seama unde era marea evaziune fiscala care goleste visteria statului, asa ca s-a pus pe impozitat bacsisul. De la ospatari la bacsisul dat taximetristilor care inca mai rezista in fata asaltului Uber, a trecut la bacsicul dat baietilor care livreaza pizza, pentru ca acolo sunt miliardele de euro ascunse, sub blatul pufos cu extra-topping de bancnote neimpozitate.

Inainte de a rade de ce a troznit neuronul blond al ministrului, sa vedem si partile bune ale propunerii:

1. O asemenea masura te indeamna sa devii mai chibzuit cu banii tai, adaugand zgarcenia cumpatarea la lista de calitati. Stiati ca, din bacsisul dat pe 3 comenzi de pizza, poti sa-ti mai cumperi doua felii ? Sau o bere ? De ce sa-i dai unui pusti 1-2 lei in plus, pe cand poti sa mananci tu mai mult ?

2. O asemenea masura incurajeaza sportul, mai ales in cazul celor care s-au obisnuit sa vegeteze in fata calculatorului sau a TV-ului, asteptand sa vina “mancarea la botul calului”. De acum, toti cei care vor sa faca sport si nu aveau motivatia necesara, si-au gasit-o, pe moaca trista a curierului, care tocmai a ramas fara banii de bere la PET. Pentru sanatatea dvs, faceti miscare cel putin 30 de minute cu bonul fiscal in mana.

3. Cresc sansele la “loteria bonurilor fiscale”. Daca la prima editie au fost peste 100 de castigatori cu bonuri de 6 lei, care si-au impartit premiul in bucati atat de mici incat nu le ajungea de 3 pizza XXL, sa vedeti acum cati castigatori cu 2 lei vor deveni milionari, caci nu oricine isi permite sa dea 2 lei pe un bon fiscal.

4. Dezvolta relatia pizzerie-client si duce interactiunea la un nivel personal. Se stie ca baietii care livreaza pizza sunt veseli atunci cand livreaza pizza, tinand pizza calda aproape de ei, dar se intorc si mai veseli daca primesc bacsis bun. De acum, cu noua propunere a ministrului, curierii se vor intoarce tristi, fara chef de viteza, cu mana goala si clientul dupa ei, care abia asteapta sa-i povesteasca despre toate greutatile vietii de curier in Bucuresti.

De acum incolo, bacsisul nu va mai depinde de viteza de livrare, ci de storytelling!

PS: adevarata problema nu e drumul pana la casa de marcat,  problema e cine e de vina daca gasesti pizza rece cand te intorci acasa!

Citeste si asta

Cum a castigat PSD 71% din voturile sectiei unde am fost observator

Articolul asta s-ar mai putea numi si “cu ce-a ajutat ca m-am dus observator la …

Comentezi ?