Home / Evenimente / Inghetata in forma de spaghetti

Inghetata in forma de spaghetti

O recomandare pentru cei care au nevoie de poze noi de instagram, pentru hashtagurile #foodporn #icecream si ce-o mai merge vara asta pe tendinte foto filtrate: gelateria artizanala italiana Gran Gelato, care si-a deschis locatie si in Calea Floreasca nr 91, dupa cea din Radu Vodă nr. 28A.

Am testat aseara, in calitate de inghetatolog amator, o combinatie la cupa de cheesecake, frugola si vanilie adevarata (mmm, yeah!), dar gandul mi-a ramas la atractia serii si vedeta meniului: inghetata in forma de spaghetti.

Gran Gelato_foto Radu Badoiu (46)_800x532

Vinovati de ideea asta: doi italieni, Gianfranco Toniolo si fiul lui, Alessandro, care au decis ca magazinul artizanal din  Portogruaro, un oraș din provincia Venetia, e doar primul pas catre cucerirea Europei prin ingrediente proaspete si vreo 40 de tipuri de inghetata, asa ca s-au extins si in Romania.

Eu ii astept sa se mai calmeze vara asta cu spaghetele si sa scoata ceva traditional romanesc …o inghetata la corn de kurtos-kolacs (si ce daca exista deja in Praga, noi de ce nu am avea asa ceva?), inghetata pe varza, chiftelute cu cacao sau piure de vanilie.

Pana in week-end, cand reiau inspectia si imi potolesc pofta, luati de salivati la niste poze.

Comentezi ?