Home / Fun / Cateva consecinte grave ale legii anti-fumat

Cateva consecinte grave ale legii anti-fumat

La doar 2 zile dupa intrarea in vigoare a legii anti-fumat, efectele au aparut deja, risca sa distruga toata Romania.

E foarte, foarte grav.

Iata cateva exemple:

Dezastruos. Inca un local golit si distrus de legea anti fumat. Cei cativa nefumatori savureaza victoria, in timp ce milioane de fumatori protesteaza zgomotos afara, lovind cu o mana scrumierele de trotuar iar cu cealalta mana fluturand pancarte cu “vrem sa putim’, “si fumatorii e oameni” si “jos mafia oamenilor fara vicii”.

restaurant gol, zona unirii
restaurant gol, zona unirii

Exasperat de aceasta situatie, un corporatist si-a dat demisia si a inceput un business cu haine deja afumate. Acesta poate fi vazut in fiecare zi, de luni seara pana vineri seara, la parterul cladirilor de birouri din Pipera, si in week-end, in centrul vechi, calare pe o bicicleta pegas, de care a legat un troller roz, plin cu haine inbacsite de fum. Conform palmall-street.ro, vizionarul antreprenor estimeaza o cifra de afaceri de 1.000.000 euro inca din prima noapte.

Zeci de cluburi au anuntat vanzari record de bautura, pe care nu mai pot sa le gestioneze, fiind obisnuiti cu clientii care trag 2 ore de un cuba libre si 2 pachete de tigari. Situatia e grava, tot mai multi clienti au inceput sa bea mai mult, sa discute cu prietenii pe care acum pot vedea si de la 2 metri distanta, iar numarul de domnisoare agatate la tigara de afara a depasit deja swipe-urile pe Tinder.

ANPC a fost asaltat de zeci de mii de reclamatii ale oamenilor care au sesizat un gust ciudat de mancare in farfurii.

Au aparut noi forme de relief urban: munti si dealuri formate din mucuri de tigara.

Supermarketurile au anuntat scaderi cu 40% la detergenti iar ENEL risca falimentul din cauza scaderii consumului de curent electric, sustinut pana acum de activitatea masinilor de spalat.

Companiile producatoare de tutun au emis un comunicat de presa in care au anuntat ca vor investi masiv in cladiri in forma rotunda, fara acoperis, pentru a ocoli legea care interzice fumatul in locatii cu minim 2 pereti si acoperis. De asemenea, anunta ca hostesele si petrecerile se vor muta pe camp, in aer liber, acolo unde consumatorii se vor putea intoxica linistiti cu nicotina.

Klaus Iohannis a declarat ca urmareste cu atentie situatia nefumatorilor si spera ca organele abilitate (nas, ochi, plamani) sa se adapteze acestei noi situatii.

Parlamentara fomista Iuliana Anghel da semne tot mai clare de turbare, dupa ce s-a urcat pe prezidiul camerei derutatilor si declarat ca este inuman sa faci 5 minute pana la tarcul pentru fumatori, amenajat in curtea parlamentului. De asemenea, lucreaza la o noua propunere de lege prin care cei care isi ruleaza propriile tigari in afise cu “I love prof. dr. dan voiculescu” sa fie lasati sa fumeze in toaleta, cu lumina stinsa.

 

La final, infograficul direct de la guvern, care se cam pricepe la interneti.

legea anti-fumat

 

Citeste si asta

Inca o lege anti-fumat: adio tigarilor cu arome

Devine tot mai greu sa fii fumator. Si asta e un lucru bun, atat pentru …

Comentezi ?