Home / Chestii misto gasite pe net / Asa ar trebui trolati cei care parcheaza pe locurile pentru persoanele cu handicap

Asa ar trebui trolati cei care parcheaza pe locurile pentru persoanele cu handicap

Ceva frumos, de la Mircea Bravo, un vlogger/joker din Cluj-Napoca, pentru handicapatii de bun simt care parcheaza pe locurile rezervate pentru persoanele cu dizabilitati.
Tipa de la final ar merita amendata dublu, si pentru nesimtire, in cunostinta de cauza.

Handicap de bun-simț

Posted by Mircea Bravo on Wednesday, February 24, 2016

Conform art. 2 alin. (1) din Legea 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, persoanele cu handicap sunt acele persoane cărora mediul social, neadaptat deficienţelor lor fizice, senzoriale, psihice, mentale şi/sau asociate, le împiedică total sau le limitează accesul cu şanse egale la viaţa societăţii, necesitând măsuri de protecţie în sprijinul integrării şi incluziunii sociale.

In plus, persoanele care au dreptul sa parcheze pe locurile destinate persoanelor cu handicap trebuie sa afiseze la loc vizibil o legitimatie (card) de parcare eliberata de autoritatile locale care ii acorda acest drept altfel risca sa li se ridice masina chiar daca au dreptul sa parcheze in acel loc.

art. 100- L448/2006
f) parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv;

Tot Mircea e tipul care urmat sfatul Simonei Halep si a vrut sa se joace cu mingea, dar nu l-au lasat paznicii de la Dedeman (pacat, era o super oportunitate de PR aici)

Citeste si asta

Cum o fost la #ClujBrandsTour

Week-end-ul asta am fost la Cluj, la un maraton de vizitat branduri cu origini clujene, …

Comentezi ?