Home / Aplicatii / Cofffre e aplicatia care te anunta cand scad preturile la produsele urmarite

Cofffre e aplicatia care te anunta cand scad preturile la produsele urmarite

Am instalat extensia de Chrome inca de la lansarea de acum 2-3 saptamani, am pus cateva produse in liste de urmarire, abia azi am primit primul mail de atentionare, in care am fost anuntat ca pretul unui laptop urmarit a scazut cu 15%.

Eu l-am setat sa ma anunte de toate modificarile de peste 10% (procentul poate fi modificat oricand) din pretul unor produse, am ales 7-8 produse, de la cateva din cele 15 magazine online.

Momentan, aplicatia poate urmari doar produse de la emag, altex, fashion days, ikea, decathlon, f64, flanco, evomag si altele.

Ideea nu e noua, mai exista aplicatii similare, care urmaresc schimbarile de pret pe .com. Poti incerca si PriceDrop (Amazon&BestBuy), Keepa (Amazon, are si grafic de evolutia a pretului), PriceMonitor (Amazon&Ebay) sau PriceZombie (lista mai mare de site-uri)

cofffree

Asa arata prima alerta venita pe mail, cu un laptop decent, pe care il urmaresc de ceva timp. coffre alerta

Aplicatia asta e utila in cel putin 2 cazuri:

  1. cand ai vrea sa-ti iei un laptop nou (sau alt produs), dar nu e o urgenta, asa ca poti sa mai astepti pana mai scade pretul la acel produs sau la ceva similar
  2. de Black Friday, cand toata lumea se arunca in goana reducerilor si a scepticismul preturilor umflate pentru a mari promotiile. Macar asa vei sti sigur daca a scazut preturile.

Sunt curios cum se va dezvolta mai departe aplicatia, care e modelul de business (pe langa afiliere) si cat dureaza pana isi vor gasi un nume pe care sa-l retii din prima :)

Update 26 noiembrie 2015: Am aflat ca in proiect sunt implicati, ca antreprenori/mentori Cristian Manafu si Orlando Nicoara.

Citeste si asta

Revenirea emisiunii lui Dan C. Mihailescu e o super lovitura de imagine pentru eMag

Conform articolului de pe paginademedia, unde a strans deja peste 350 likes si 40 shares …

Comentezi ?