Home / Diverse / Ce titluri ar avea ziarele despre transformarea TCM in TNT TV

Ce titluri ar avea ziarele despre transformarea TCM in TNT TV

Am fost la conferinta de rebranduire a TCM in TNT TV, am 9 titluri de ziar si 4 vesti: 2 bune si 2 proaste.

Vestea foarte buna e ca se fac eforturi pentru ca postul Cartoon Network sa ramana singur pe frecventa, la toti operatorii de cablu, fara tandemul cu TCM/TNT de pana acum.

Vestea buna: desi TNT TV (apare din 6 octombrie) va pune accent pe filme si seriale noi, de actiune, made in USA (Crima cu premeditare, Ultima nava), se vor pastra si filmele clasice, de colectie, din anii 80, 90 si 2000 (urmeaza „Batman”, „Hannibal”, „Închisoarea îngerilor”, „Marele Lebowski”, „8 Mile”, „Parfum de femeie”, „Interviu cu un vampir”). Asta e jumatate din motivul pentru care ii aveam la favorites, pe TV. Cealalta jumatate de motiv e Cartoon Network.

Vestea proasta e ca am vazut, in premiera, primul episod din serialul “Ultima Nava”, care pare o ciorba reincalzita cu sfarsitul lumii, care se chinuie sa umple timpul cu un antidot si un carusel de clisee cu personaje tipizate, situatii exagerate, emotii simulate si replici banale. Ma rog, poate nu e genul meu. Degustibus. Iar Michael Bay in actiune, iar planeta amenintata si doar o echipa care o poate salva, in mod dramatic. Haha, Nickelback of movies.

Vestea si mai proasta e ca titlurile de mai jos nu mai au mult si devin realitate, nu doar exercitiu de imaginatie, de dupa o conferinta decenta si un party de lansare in hipsterland.

Libertatea: Poza cu sfarcuri. X a socat pe toata lumea la petrecere! Bomba cu TNT, nu alta!
Click: TCMule, ce-ti mai place sa o dai la intors! TNT scrie pe tine!!!
GSP: Petrica, da pe tienti! Postul TV de care gigi becali inca nu a aflat. Ce va face Radoi de acum inainte?
Prosport (chit ca nu mai e ziar, doar fituica online): Dezastru ros-albastru! Nici macar un stelist nu a fost convocat la lansarea TNT!
Adevarul: Vestea socanta care va afecta miliarde de telespectatori. Citeste scrisoarea emotionanta a unui butonator de telecomanda din bargautii de vale, care a luat nota 6 la BAC
EVZ: Inca un post tv dispare din grila. Afla in exclusivitate ce se va intampla cu TCM si Cartoon Network
Jurnalul National. Inca un post TV cedeaza presiunilor dictatorului basescu!
Ring (ala de la metrou): Robert Negoita, primarul sectorului 3 (si patronul nostru, ce coincidenta), saluta transformarea TCM in TNT
ZF. Rebrandingul TCM in TNT, o afacere fabuloasa, de 323.454231 milioane de dolari. Ce planuri are gigantul Turner in Romania?

Citeste si asta

Stiri, mizerii si prioritati la PRO TV

In conditiile in care Facebook-ul e plin de performatele romancelor de la FED Cup si …

Comentezi ?