Home / Diverse / S-au deschis bazinele de inot de la Dinamo

S-au deschis bazinele de inot de la Dinamo

Auzisem ca s-ar fi deschis un bazin olimpic de inot din cadrul bazei sportive a clubului Dinamo, dar nu stiam care sunt conditiile de acces, care sunt preturile si, mai ales, cum arata. Astazi am tras o fuga pana acolo si am inspectat, pe fuga, ambele bazine de inot si polo. 

20150711_164125Prima data am ajuns la noul bazin olimpic de inot şi polo “Tolea Grinţescu”, cladirea a fost inaugurata in noiembrie anul trecut si a costat aproape 10 milioane de euro. E situat intre stadionul de fotbal si vechiul bazin in aer liber.

Cel mai usor se ajunge pe la intrarea din Calea Floreasca, e singura cladire moderna din dreapta. Are vestiare si cabine de dus moderne, 2 bazine nou-noute, cel mic are 25 metri lungime si 10 latime, cel mare are 50 de metri cu 25 metri latime, iar adancimea apei e de 2 metri.

Acum se desfasoara campionatele internationale de inot, dar de luni se reia programul normal, de antrenamente, cursuri de inot si (partea care ma intereseaza pe mine) agreement.

La concursul de inot n-am stat decat cateva minute, era mult prea cald, asa ca am facut pozele astea si am plecat catre bazinul in aer liber.

In timpul saptamanii intrarea este de 20 lei (intre 19:00 si 22:00), in weekend 30 lei (10:00-20:00), abonamentele sunt prezentate in fituica din dreapta.

Cursurile de inot (copii sau adulti) costa 200 lei, pentru 10 sedinte.

Vechiul bazin in aer liber al clubului Dinamo a fost redeschis luna trecuta, pe 8 iunie, nu prea pare ca s-ar fi schimbat nimic major, sunt aceleasi banci si terase invechite.

Program: luni-vineri (orele 19:00-22:00), sâmbătă (12:00-22:00); duminică (10:00-22:00).

Tarife: luni-vineri 20 lei/intrarea/persoană; sâmbătă-duminică 30 lei/intrarea/persoană.

Bazinul descoperit nu are inca optiunea de abonament, iar adancimea apei este de 3-4 metri. Anul trecut aveau obiceiul sa puna foarte mult clor in apa, sper ca anul asta sa dozeze mai bine.

Eu ma gandesc foarte serios sa-mi fac abonament de saptamana viitoare, 8 intrari/luna ar trebui sa-mi ajunga. Daca mai sunt doritori, spuneti-mi in comentarii, sa stiu cum ne sincronizam si sa facem valuri :p

Comentezi ?